اطلاعیه سایت
دستور پخت خوراک جغور بغور خوشمزه
طرز تهیه خوراک جغور بغور بسیار خوشمزه
در این قسمت از کدر یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه خوراک جغور بغور را برای شما قرار داده است .
مواد لازم :
قلوه گوسفند ۱ عدد . دل گوسفند ۱ عدد . جگر گوسفند ۱ عدد . جگر سفید ۱ عدد . پیاز ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری . کره ۲ قاشق غذاخوری . نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا دل و جگر و قلوه را تمیز و خرد کنید ( دل را از وسط نصف کنید و لخته های سیاه داخل حفره های آن را خارج کنید ، لایه نازک روی جگر را جدا کنید ، قلوه را از وسط نصف کنید و رگهای سفید رنگ آن را جدا نمایید ).
جگر سفید را خرد کنید و جداگانه با ۱ لیوان آب و کمی زردچوبه داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و آب آن تمام شود.
کره و پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس جگر سفید پخته ، دل ، جگر سیاه و قلوه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگشان تغییر کند سپس رب گوجه فرنگی ، ۱ لیوان اب جوش ، نمک و فلفل اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید خوراک جا بیفتد و آب غذا کشیده شود سپس در ظرف بکشید و همراه با نان ، برنج ، سیب زمینی و … سرو کنید ، میتوانید مقداری فلفل کباب شده هم همراه با خوراک سرو کنید.
نکته ها : اندازه خرد کردن دل و جگر و … سلیقه ای است اما پیشنهاد میشود خیلی ریز خرد نکنید ، بدلیل دیر پز بودن جگر سفید حتما پیش از اضافه کردن باید جداگانه پخته شود ، در بعضی دستورها به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده میکنند ، از این روش برای تهیه دل و جگر مرغ هم میتوانید استفاده کنید.
*** *** ***
منبع:ایران کوک