• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش طرز تهیه کیک مکزیکی خوشمزه

    آموزش طرز تهیه کیک مکزیکی خوشمزه

    آموزش طرز تهیه کیک مکزیکی خوشمزه
    دستور تهیه یک کیک مکزیکی خوشمزه
    دستور تهیه یک کیک مکزیکی خوشمزه
    اینبار میخواهیم با دستور تهیه یک کیک مکزیکی خوشمزه و آسان در کدر طعمی متفاوت را مهمان خانه شما کنیم کیک ساده و آسان مکزیکی که جزء کیک‌های مرطوب (moist cake) به‌شمار می‌رود؛ با مزه‌کردن این کیک مطمئنا به طرفداران آن می‌پیوندید. برای تهیه آن از سه نوع شیر استفاده می‌شود

    کیک مکزیکی

    کیک ساده و آسان مکزیکی که جزء کیک‌های مرطوب (moist cake) به‌شمار می‌رود؛ با مزه‌کردن این کیک مطمئنا به طرفداران آن می‌پیوندید. یک کیک مرطوب و ساده مکزیکی که با نام (ٰTres leaches cake) در سراسر دنیا معروف است؛ برای تهیه آن از سه نوع شیر استفاده می‌شود.

    مواد لازم:

    تخم‌مرغ بزرگ ۸ عدد

    شکر ۱٫۵ پیمانه
    آرد ۲ پیمانه
    بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
    شیر عسلی ۴۰۰ گرم
    خامه ۳۴۰ گرم
    شیر۱ پیمانه
    قهوه اسپرسو ۵ قاشق سوپ‌خوری
    وانیل ۱ قاشق چایخوری
    خامه فرم گرفته به میزان لازم برای سرو
    توت‌فرنگی ورقه شده به میزان لازم برای سرو

    طرز تهیه:

    ۱٫ درون کاسه‌ای بزرگ تخم مرغ و شکر را با سرعت بالای همزن برقی ۵ تا ۶ دقیقه بهم می‌زنیم تا غلیظ شده و به رنگ زرد کم رنگ درآید. در ادامه آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه کوچک مخلوط می‌کنیم. پس از آن با میکسر و با سرعت متوسط، به تدریج مخلوط آرد را به کاسه تخم مرغ اضافه کرده و همزمان هم می‌زنیم تا یک دست و صاف شود. خمیر را در یک قالب مناسب فر به اندازه ۲۲ در ۳۳ سانتی‌متر قرار می‌دهیم.

    ۲٫ کیک را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۶۰ درجه فر قرار می‌دهیم تا خود را گرفته و پس از اینکه یک خلال دندان را در مرکز آن فرو کردیم بدون چسبندگی بیرون بیاید.

    ۳٫ در این بین شیر عسلی، خامه و شیر معمولی، پودر قهوه اسپرسو و وانیل در مخلوط کن هم می‌زنیم تا بخوبی در هم ترکیب شوند. سپس ترکیب به دست آمده را روی کیک داغ ریخته، ۱۵ دقیقه کنار می‌گذاریم تا خنک شود، بعد از آن سطح کیک را می‌پوشانیم و حداقل ۳ ساعت تا ۱ شبانه روز در یخچال نگه می‌داریم تا کامل سرد شده و تمامی مخلوط شیر را در خود جذب کند

    ۴٫ کیک را در چند تکه مربع یا مستطیل شکل بریده و در ظروف پذیرایی قرار می‌دهیم. سطح هر کدام از برش‌های کیک را با یک قاشق از خامه شیرین پوشانده و با توت فرنگی تزیین می‌کنیم.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی موسیقی (گیتار)
  • منابع اورجینال ویروس شناسی
  • کتاب های زبان روسی اورجینال
  • خرید کتاب های داستان از آمازون
  • کتب جراحی عمومی زبان اصلی
  • کتاب های تفکر خلاق اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی کشتی
  • خرید کتاب بازی های فکری زبان اصلی
  • کتب خطوط لوله زبان اصلی
  • خرید کتاب علوم پایه پزشکی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>