• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور تهیه ماکارونی با سس باقلا خوشمزه

    دستور تهیه ماکارونی با سس باقلا خوشمزه

    دستور تهیه ماکارونی با سس باقلا خوشمزه

    آموزش طرز تهیه ماکارونی با سس باقلا بسیار خوشمزه

    ماکارونی با سس باقلا خوشمزه :)

    در این قسمت یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه ماکارونی با سس باقلا را  برای شما قرار داده است .

    ماکارونی با سس باقلا را میتوان وعده غذایی شام یا در مهمانیها تولد به جای ماکارونی اولویه استفاده کنید تا تنوع به منو غذایتان ببخشید

    ***   ***   ***

    مواد لازم:

    ماکارونی پیچ   ۵۰۰ گرم

    کالباس مرغ یا گوشت    ۴ ورق

    تره فرنگی متوسط    ۲ عدد

    روغن زیتون    ۴ قاشق سوپ خوری

    خامه    ۳۰۰ میلی لیتر یا یک و یک چهارم فنجان

    پوست لیموترش    ۲ قاشق چای خوری خلال

    نمک و فلفل    به میزان لازم

    طرز تهیه :

    *. به نقل از آکاایران : ابتدا باقلاها را با پوست دوم در داخل قابلمه کوچک حاوی آب ریخته و بپزید. بعد از این که باقلاها پخته شدند، آنها را با آب آبکش کنید و گوشه ای بگذارید تا سرد شوند. بعد از سرد شدن، شروع به جدا کردن پوست آن ها کنید. هنگام انجام این کار دقت کنید تا فرم ظاهری آنها تغییر نکند.

    *. در این فاصله زمانی، قابلمه بزرگی را تا نیمه از آب پر کنید و در آن یک قاشق چای خوری نمک و یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون بریزید و بگذارید آب به جوش آید سپس ماکارونی پیچ را داخل آب در حال جوش بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که ماکارونی ها به طور کامل پخته و نرم شوند.

    *. حرارت را ادامه دهید سپس آن را آبکش کنید. ماکارونی آبکش شده را دوباره داخل همان قابلمه برگردانید و در کناری بگذارید تا سس ماکارونی نیز آماده شود.طی مدت پختن ماکارونی، ورقه های کالباس را به قطعات ریز خرد کنید. تره فرنگی ها را نیز ابتدا خوب شسته و سپس به صورت حلقه حلقه خرد کنید.

    *. سه قاشق سوپ خوری روغن را در داخل تابه ای بریزید و ابتدا فرنگی و سپس کالباس خرد شده را روی شعله ملایم اجاق گاز تفت دهید. مواد را مرتب هم بزنید تا نسوزند. این مدت زمان، مجموعاً حدود ۸ دقیقه یا تا زمانی که تره فرنگی طلایی رنگ شود، به طول خواهد انجامید.

    *. سپس خامه و خلال پوست لیموترش را نیز اضافه کنید و به مدت دو دقیقه با بقیه مواد حرارت دهید.باقلای پخته و از پوست دوم جدا شده را نیز به همراه کمی نمک و فلفل به مواد افزوده و همزمان با مخلوط شدن با آنها، کمی تفت هم بدهید. به این ترتیب سس این ماکارونی نیز آماده می شود.

    *. در پایان، سس را داخل ماکارونی موجود در قابلمه بریزید و ماکارونی را به طور کامل به آن آغشته کنید. با توجه به این که در طول این مدت ماکارونی سرد شده و تنها گرمای سس مخلوط شده با ماکارونی سبب گرم شدن غذا می شود، اگر دوست دارید که این غذا را به صورت داغ میل کنید، این مخلوط را پیش از سرو کردن به مدت ۲ الی ۳ دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز حرارت دهید.

    منبع:آکا ایران

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی تمدن امریکا
  • خرید کتاب بیهوشی و مراقبتهای ویژه زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های صنعت نور
  • فروشگاه کتاب خارجی
  • خرید کتاب الکترونیکی خارجی
  • هاردکپی کتاب های محاسبات علمی
  • دانلود منابع مرجع ایمنی و امنیت
  • دانلود فایل های زبان اصلی سکوریتی
  • کتاب های طب فیزیکی و توانبخشی اورجینال
  • خرید کتاب های خون شناسی و سرطان از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>