خانه » آشپزی و تغذیه » دستور تهیه سالاد کلم بروکسل و لیمو مجلسی
 modiseh 

دستور تهیه سالاد کلم بروکسل و لیمو مجلسی

آموزش طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و لیمو بسیار خوشمزه

در این قسمت یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه سالاد کلم بروکسل و لیمو را  برای شما قرار داده است .

سالاد کلم بروکسل و لیمو خوشمزه :)

مواد لازم :

کلم بروکسل    ۴۵۰ گرم

آب لیمو  ۲ ق چ

روغن زیتون   ۲ ق غ

سیر خرد شده    ۱ حبه

دانه خردل    ۱ ق غ

سرکه   ۱ ق غ

رنده پوست لیمو    ۲ ق چ

نمک و فلفل سیاه    به میزان لازم

طرز تهیه :

آب لیمو را در یک کاسه بزرگ بریزید . برگهای پلاسیده ی اطراف کلم بروکسل را جدا کنید سپس ساقه ی کلم بروکسل را بریده و از طول نصفش کنید و برگهایش را خلالی و باریک برش بزنید و در کاسه ی حاوی لیمو ترش بریزید . سپس به آرامی هم بزنید تا تمام سطح برگهای کلم به آبلیمو آغشته شود .
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت زیاد گذاشته داغ که شد کلم ها ، سیر ، خردل را به تابه اضافه کرده حدود ۳ – ۴ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند ولی رنگ سبز خود را حفظ کنند و پلاسیده نشوند .
سرکه را به تابه اضافه کرده به میزان مناسب نمک و فلفل رویشان بپاشید و ۱ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید . سپس از روی حرارت برداشته رنده ی پوست لیمو ترش را اضافه کرده و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری بزنید و مواد را با هم مخلوط کنید  و بلافاصله سرو نمایید .

منبع:آکاایران

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>