خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور تهیه شامی گیلانی خوشمزه
 modiseh 

آموزش دستور تهیه شامی گیلانی خوشمزه

آموزش دستور تهیه شامی گیلانی خوشمزه

طرز تهیه شامی گیلانی بسیار خوشمزه + عکس شامی گیلانی

شامی گیلانی خوشمزه :)

در این قسمت یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه شامی گیلانی را  برای شما قرار داده است .

مواد لازم شامی گیلانی :

گوشت گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد
لپه: ۲۵۰ گرم
مغز گردو: ۷۵ گرم
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۵ تا ۶ عدد
روغن مایع: به میزان لازم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه شامی گیلانی :

گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>