اطلاعیه سایت
طرز تهیه راسته گوسفند با پاندان بسیار خوشمزه
در این قسمت یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه راسته گوسفند با پاندان را برای شما قرار داده است .
مواد لازم راسته گوسفند با پاندان:
برگ پاندان ۸ عدد
راسته گوسفند ۸ تکه با استخوان دنده
زنجبیل خرد شده ۶ ق غ
چیلی قرمز خرد شده ۴ عدد
خمیر میگو ۱ ق غ
پودر فلفل سفید نصف ق چ
برگ نعنا چند عدد
برگ ریحان چند عدد
مواد لازم برای سس
سویا سس ۳ ق غ
شکر ۱ ق غ
سرکه ۲ ق غ
طرز تهیه راسته گوسفند با پاندان :
زنجبیل ف سیر و فلفل چیلی را با هم مخلوط نمایید .
خمیر میگو و فلفل سفید را مخلوط نمایید . و تمام مواد را میکس کنید .
برگ نعنا و ریحان را به مخلوط اضافه کنید .
یک سوم از مخلوط زنجبیل را برای سس کنار بگذارید . با بقیه ی خمیر سطح گوشت ها را آغشته نمایید .
هر تکه گوشت را با یک برگ پاندان بپوشانید و با خلال دندان محکم کنید . ۲ ساعت و ترجیحا یک شب در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند .
سپس گوشت را از یخچال خارج نمایید و صبر کنید به دمای اتاق برسد سپس حدود ۱۲ – ۱۵ دقیقه روی تابه گریل کنید یا کبابی بپزید .
مواد سس و موادی که کناری گذاشته بودی را با هم مخلوط نموده در صورت تمایل داغ کنید و کنار گوشت سرو نمایید
.
*****
طرز تهیه راسته گوسفند با پاندان
راسته گوسفند با پاندان خوشمزه