• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور تهیه سالاد فتوش با لبنه خوشمزه

    دستور تهیه سالاد فتوش با لبنه خوشمزه

    طرز تهیه سالاد فتوش همراه با لبنه بسیار خوشمزه

    سالاد فتوش همراه با لبنه خوشمزه :)

    در این قسمت یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه سالاد فتوش همراه با لبنه را  برای شما قرار داده است .

    مواد لازم :

    ماست یونانی ساده ۲ پیمانه ی سرپر یا ۵۰۰ گرم   .  نان تورتیلا ۴ عدد کوچک یا ۳ عدد بزرگ

    لبوی خام ۲ تا ۳ عدد ( یا می توانید از هویج استفاده کنید)  .  کاهوی سالادی ۱/۲ عدد

    پیازچه ۱ دسته   .  گوجه ی گیلاسی ۲۰۰ گرم   .  خیار ۱ عدد  .  جعفری تازه ۱ دسته

    سیر ۱ حبه   .  لیمو ۱ عدد  .  روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری  .  عسل ۱ قاشق چایخوری

    نعنا خشک ۱ قاشق چایخوری سرپر   .  سماق ۱ قاشق چایخوری سر پر   .  نمک و فلفل سیاه

    ***   ***   ***

    طرز تهیه :

    فتوش یک سالاد لبنانی است که معمولا با نان پیتای تُست شده تهیه می شود. می توانید از تورتیلا استفاده کنید زیرا وقتی حرارت می بیند بسیار ترد و خوش طعم می شود اما پیتا هم جایگزین مناسبی است. لبنه یک ماست بسیار غلیظ است که واقعا با این سالاد جور در میاید.
    فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ابتدا لبنه را آماده کنید. ماست را در صافی ریخته و در یک کاسه صاف کنید، آن را با کیسه فریزر بپوشانید سپس اجازه دهید ۳۰ دقیقه به حال خود بماند البته بهتر است یک شب بماند. این کار باعث می شود آب ماست جدا شود.

    تورتیلا را به شکل مثلث های کوچکی برش زده و آن ها را روی یک سینی بزرگ فر پهن کنید.  تورتیلا ها را در فر به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تُست کنید تا زمانی که طلایی و ترد شوند. طی این زمان باید آنها را کمی حرکت دهید تا مطمئن شوید که همگی خوب برشته و قهوه ای شده اند. ابتدا بگذارید کاملا خنک شود سپس آن را در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار بریزید و سر آن را کاملا ببندید. می توانید کار خشک کردن آنها را از قبل نیز انجام دهید.
    لبوها را رنده درشت یا خلال کنید. بهتر است هنگام این کار دستکش پلاستیکی به دست کنید تا رنگ آن به دستتان نگیرد. آن را در یک کاسه ی بزرگ بریزید. کاهو و پیازچه را ریز کرده و گوجه ها را نصف کنید. خیار را از طول به دو نیم کنید سپس توسط قاشق دانه های آن را در بیاورید و آن را به شکل هلال ورق ورق کنید. آن را روی لبو ها ریخته، روی کاسه را با کیسه فریز بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
    سس را تهیه کنید. سیر را له کرده و آبِ لیمو را بگیرید. آن را با سیر، روغن، عسل، نعنا خشک، سماق و نمک و فلفل مخلوط کنید. کمی نان و کاهو را در آن بریزید و بچشید. مزه یا شیرینی آن را در صورت نیاز میزان کنید. بلافاصله پیش از آماده شدن برای پیک نیک سس را روی سالاد بریزید-سس به درون لبوها نفوذ خواهد کرد.

    ماست چکیده را درون ظرفی ریخته و با نمک و فلفل مزه دار کنید. آب آن را دور بریزید.  هنگامی که آماده ی سرو شدید، تورتیاهای چیپسی شده را روی سالاد ریخته. سالاد را با مقداری لبنه سرو کنید.

    نکته: لبنه نام دیگر ماست چکیده است که گاهی آن را پنیر نرم خانگی نیز می گویند، یعنی هنگامی که آب آن جدا شود، ماست بافت خامه ای یا غلیظ پیدا می کند. می توانید لبنه را به عنوان یک سس استفاده کنید؛ و هر نوع سبزی دلخواه، کمی آب لیمو و مقداری روغن زیتون را نیز با آن مخلوط کنید.

    منبع:ایران کوک

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی هوش مصنوعی
  • کتاب های سخنرانی اورجینال
  • منابع اورجینال مولکول شناسی
  • قیمت کیندل
  • هاردکپی کتاب های زیست شناسی
  • کتب نرم افزار CAD زبان اصلی
  • خرید کتاب نرم افزار های ادوبی زبان اصلی
  • منابع اورجینال بیماری ها
  • دانلود منابع مرجع انگلیسی
  • خرید کتاب زبان اصلی روماتولوژی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>