• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور تهیه سالاد والدورف با پنیر خوشمزه

    دستور تهیه سالاد والدورف با پنیر خوشمزه

    دستور تهیه سالاد والدورف با پنیر خوشمزه

    آموزش طرز تهیه سالاد والدورف با پنیر بسیار خوشمزه

    سالاد والدورف با پنیر خوشمزه :)

    در این قسمت یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه سالاد والدورف با پنیر را  برای شما قرار داده است .

    مواد لازم :

    سینه ی مرغ بدون استخوان و پوست کنده شده ۲ عدد  .  روغن زیتون برای مالیدن روی مواد

    گردو ۱ مشت   .  ساقه کرفس ۲ عدد  .  سیب ۱/۲ عدد   .  انگور بی دانه قرمز یا سیاه ۱ مشت

    پیاز قرمزِ کوچک ۱/۲ عدد  .  پنیر آبی خامه ای ۴۰ گرم (اختیاری)  .  مایونز ۲ قاشق سوپخوری

    ماست  ۳ قاشق  .  سرکه سفید ۱ قاشق چایخوری   .  شاهی یا هر سبزی تند دیگر ۱۰۰ گرم

    نمک   .   فلفل سیاه

    ***   ***   ***

    طرز تهیه :

    برای اینکه زمان تهیه ی این غذا را کمتر کنید، می توانید گوشت مرغ را به صورت نوارهایی در یک جوجه گردان کوچک کباب کنید. پنیر آبی، مزه تند و تیزی به این سالاد کلاسیک می دهد و به خوبی با انگور، مرغ و کرفس جور در می آید.

    یک ماهیتابه شیاردار یا نچسب را حرارت دهید. سینه ی مرغ را از وسط طوری برش بزنید که وقتی آن را باز می کنید به شکل قلب درآید.

    مرغ را از هر دو طرف با نمک و فلفل به خوبی مزه دار کنید، کمی روغن روی آن بمالید و آن را در ماهیتابه ی داغ قرار دهید. یک روی آن را به مدت ۵ دقیقه بپزید، تا زمانی که زیر آن طلایی شود. مرغ را برگردانید و گردوها را به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه ی دیگر نیز بپزد، گردوها را مرتب هم بزنید. مرغ زمانی آماده است که سفت شده باشد، هیچ بخشی از آن صورتی رنگ نباشد و هر عصاره ای از آن در بیاید شفاف باشد. مرغ را از ماهیتابه بردارید و گردوهای تُست شده را کنار بگذارید.
    هنگامی که مرغ پخت، تهیه سالاد را شروع کنید. کرفس و سیب را برش های کوچک بزنید، انگورها را نصف کرده و پیاز را به خوبی ریز کنید. آنها را در کاسه ی بزرگی ریخته و در صورت استفاده از پنیر آبی با آن نیز مخلوط کنید.مایونز، ماست و سرکه را با هم همزده و با نمک و فلفل مزه دار کرده و به عنوان سس استفاده کنید. بقیه ی عصاره مرغ را نیز با آنها مخلوط کنید. سس را به سالاد افزوده و گردوها را اضافه کنید. این ترکیب را یک روز جلوتر نیز می توانید تهیه کنید.

    مرغ را به قطعات ضخیمی برش بزنید. آن را روی شاهی قرار دهید. سالاد خامه ای و مرغ عصاره دار را روی آن ریخته و بلافاصله سرو کنید.

    منبع: آکاایران

    ***   ***   ***

    طرز تهیه سالاد والدورف با پنیر

     

    سالاد والدورف با پنیر خوشمزه 

     

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب خطوط لوله زبان اصلی
  • کتاب های احتمال اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی طراحی وب
  • خرید کتاب های زبان اصلی کابالا
  • کتب کسر های مداوم زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی ارتباطات
  • خرید کتاب های بیماری های عفونی از آمازون
  • منابع اورجینال انالیز عددی
  • دانلود فایل های زبان اصلی روابط بین الملل
  • خرید کتاب زبان اصلی ریاضیات گسسته
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>