اطلاعیه سایت
آموزش تهیه ترشی چاغاله بادام
اگر علاقه مند به خوردن ترشی چاغاله بادام هستید و طرز درست کردن آن را نمیدانید با ما همراه باشید تا به صورت دقیق طرز تهیه این ترشی را یاد بگیرید :
مواد لازم برای ترشی چاغاله بادام
چاغاله بادام ۱ کیلو
نمک به مقدار لازم
سرکه به مقداری که روی چاغاله ها رو بگیرد
طرزتهیه ترشی چاغاله بادام
ابتدا چاغاله های ریز و نوبری را که خیلی درشت و سفت نشده اند را انتخاب کنید. سپس آنها را تمیز پاک کرده شستشو دهید و درون سبد بگذارید تا آبش حسابی تخلیه گردد.و به مدت یک شب تا صبح روی یک پارچه نخی قرار دهید تا کاملا آبی که درون پوستش جمع شده خشک شود تا آب موجب کپک زدن آن نگردد.فردای آن روز چاغاله را درون شیشه مناسب بریزید و به مقدار دلخواه لابه لای آن نمک بپاشید. سپس که شیشه پر شد سرکه روی آن ریخته و درب ظرف را خیلی محکم ببندید که مطلقا هوا نکشد و در جای سرد و خنک قرار دهید.