• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور و آموزش تهیه ترشی چاغاله بادام

    دستور و آموزش تهیه ترشی چاغاله بادام

    آموزش تهیه ترشی چاغاله بادام

    اگر علاقه مند به خوردن ترشی چاغاله بادام هستید و طرز درست کردن آن را نمیدانید با ما همراه باشید تا به صورت دقیق طرز تهیه این ترشی را یاد بگیرید :

     ترشی

    مواد لازم برای ترشی چاغاله بادام
    چاغاله بادام ۱ کیلو

    نمک به مقدار لازم

    سرکه به مقداری که روی چاغاله ها رو بگیرد

    طرزتهیه ترشی چاغاله بادام
    ابتدا چاغاله های ریز و نوبری را که خیلی درشت و سفت نشده اند را انتخاب کنید. سپس آنها را تمیز پاک کرده شستشو دهید و درون سبد بگذارید تا آبش حسابی تخلیه گردد.و به مدت یک شب تا صبح روی یک پارچه نخی قرار دهید تا کاملا آبی که درون پوستش جمع شده خشک شود تا آب موجب کپک زدن آن نگردد.فردای آن روز چاغاله را درون شیشه مناسب بریزید و به مقدار دلخواه لابه لای آن نمک بپاشید. سپس که شیشه پر شد سرکه روی آن ریخته و درب ظرف را خیلی محکم ببندید که مطلقا هوا نکشد و در جای سرد و خنک قرار دهید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب حرارت زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی طراحی وب
  • هاردکپی کتاب های زمین شناسی
  • کتاب های همایش ها اورجینال
  • کتب عکس زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع سیستم های دینامیکی
  • کتب محاسبات ریاضیات زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دایره المعارف
  • دانلود فایل های زبان اصلی مالی و بازار سرمایه
  • خرید کتاب های زبان اصلی تئوری الاستیسیته
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>