خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور تهیه کلوچه کنجدی
 modiseh 

آموزش دستور تهیه کلوچه کنجدی

طرز تهیه کلوچه کنجدی

آموزش دستور تهیه کلوچه کنجدی

مواد لازم کلوچه کنجدی : پودر بادام: ۱٫۵ لیوان، عسل: نصف لیوان ، ارده: نصف لیوان ، روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری ، بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری ، کنجد: نصف لیوان ، وانیل یا هر نوع اسانس شیرینی، نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه کلوچه کنجدی :

ابتدا اسانس و پودر بادام، عسل، بکینگ‌پودر، ارده و روغن کنجد و نمک و کنجد را در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط و خمیری منسجم و لطیف تهیه کنید.

فر را از قبل گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر کلوچه، به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و آن را در دست گرد کنید و به شکل توپی کوچک درآورید و با فاصله در سینی فر بچینید و در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد، به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید.

بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کنید و در ظرف دردار بگذارید تا کلوچه‌ها نرم و ترد باقی بمانند. این کلوچه‌ها را با یک لیوان شیر یا یک فنجان چای به‌عنوان میان‌وعده میل کنید.

منع:چاردیواری

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>