• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور تهیه کلوچه کنجدی

    آموزش دستور تهیه کلوچه کنجدی

    طرز تهیه کلوچه کنجدی

    آموزش دستور تهیه کلوچه کنجدی

    مواد لازم کلوچه کنجدی : پودر بادام: ۱٫۵ لیوان، عسل: نصف لیوان ، ارده: نصف لیوان ، روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری ، بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری ، کنجد: نصف لیوان ، وانیل یا هر نوع اسانس شیرینی، نمک: به مقدار لازم

    طرز تهیه کلوچه کنجدی :

    ابتدا اسانس و پودر بادام، عسل، بکینگ‌پودر، ارده و روغن کنجد و نمک و کنجد را در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط و خمیری منسجم و لطیف تهیه کنید.

    فر را از قبل گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر کلوچه، به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و آن را در دست گرد کنید و به شکل توپی کوچک درآورید و با فاصله در سینی فر بچینید و در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد، به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید.

    بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کنید و در ظرف دردار بگذارید تا کلوچه‌ها نرم و ترد باقی بمانند. این کلوچه‌ها را با یک لیوان شیر یا یک فنجان چای به‌عنوان میان‌وعده میل کنید.

    منع:چاردیواری

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی مهندسی برق
  • خرید کتاب های مکانیک بدن دگردیس از آمازون
  • دانلود منابع مرجع تقارن و گروه
  • کتاب های تجارت اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی الکترونیک
  • هاردکپی کتاب های گیاه شناسی
  • کتاب های کتابهای دانشگاهی اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی مکانیک کوانتومی
  • دانلود منابع مرجع طب آزمایشی
  • خرید کتاب همایش ها زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>