• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور پخت و تهیه فسنجان با قارچ

    دستور پخت و تهیه فسنجان با قارچ

    آموزش طبخ خورش فسنجان با قارچ

    دستور پخت و تهیه فسنجان با قارچ

    خورش فسنجان یک غذای اصیل ایرانی میباشد که همه جای ایران پخت میشود و تقریبا همه این غذای خوشمزه را دوست دارند.

    مواد لازم خورش فسنجان با قارچ :

    گردوی چرخ شده      ۴ پیمانه
    پیاز     یک عدد
    قارچ     ۱۵۰ گرم
    رب انار      نصف لیوان
    شکر     ۵ قاشق غذاخوری
    دارچین     یک قاشق مرباخوری
    ارده      ۲ قاشق غذاخوری
    زعفران دم کرده     ۲ قاشق غذاخوری
    روغن      به میزان لازم

     

    طرز تهیه خورش فسنجان با قارچ :

    ابتدا پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.

    سپس گردو را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

    این کار را با دقت انجام دهید، چون گردو خیلی زود می‌سوزد.

     

    مرتب آن را ​ هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید.

    در مرحله بعد قارچ‌ها را خرد کرده و به آنها کمی آبلیمو بزنید که سیاه نشوند.

     

    بعد آنها را تفت دهید و ​ همراه رب انار، شکر، دارچین، ارده، زعفران و نمک به گردو اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد و آب آن کم شود.

    برای این‌ که خورش زودتر به روغن بیفتد، چند تکه یخ به خورش در حال جوش اضافه کنید.

     

    شکر این خورش را می‌توانید بنا به سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.

    خورش را در ظرف مناسبی کشیده و با پلو زعفرانی سرو کنید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های زمین شناسی
  • دانلود منابع مرجع آمار ریاضی
  • خرید کتاب زبان شناسی زبان اصلی
  • منابع اورجینال مقاومت مصالح
  • خرید کتاب شطرنج زبان اصلی
  • منابع اورجینال هنر
  • کتب نظریه شماره زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فرانسه
  • کتاب های زبان روسی اورجینال
  • دانلود منابع مرجع طیف بینی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>