• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور پخت و تهیه فسنجان با قارچ

    دستور پخت و تهیه فسنجان با قارچ

    آموزش طبخ خورش فسنجان با قارچ

    دستور پخت و تهیه فسنجان با قارچ

    خورش فسنجان یک غذای اصیل ایرانی میباشد که همه جای ایران پخت میشود و تقریبا همه این غذای خوشمزه را دوست دارند.

    مواد لازم خورش فسنجان با قارچ :

    گردوی چرخ شده      ۴ پیمانه
    پیاز     یک عدد
    قارچ     ۱۵۰ گرم
    رب انار      نصف لیوان
    شکر     ۵ قاشق غذاخوری
    دارچین     یک قاشق مرباخوری
    ارده      ۲ قاشق غذاخوری
    زعفران دم کرده     ۲ قاشق غذاخوری
    روغن      به میزان لازم

     

    طرز تهیه خورش فسنجان با قارچ :

    ابتدا پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.

    سپس گردو را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

    این کار را با دقت انجام دهید، چون گردو خیلی زود می‌سوزد.

     

    مرتب آن را ​ هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید.

    در مرحله بعد قارچ‌ها را خرد کرده و به آنها کمی آبلیمو بزنید که سیاه نشوند.

     

    بعد آنها را تفت دهید و ​ همراه رب انار، شکر، دارچین، ارده، زعفران و نمک به گردو اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد و آب آن کم شود.

    برای این‌ که خورش زودتر به روغن بیفتد، چند تکه یخ به خورش در حال جوش اضافه کنید.

     

    شکر این خورش را می‌توانید بنا به سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.

    خورش را در ظرف مناسبی کشیده و با پلو زعفرانی سرو کنید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی باستان شناسی
  • دانلود منابع مرجع مهندسی مکانیک
  • کتاب های ادبیات روسی اورجینال
  • کتب فولکلور زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی طب اطفال
  • خرید کتاب شطرنج زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ابزار
  • خرید کتاب زبان اصلی دین
  • کتب عکس زبان اصلی
  • کتاب های هواشناسی اورجینال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>