• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور پخت مرغ کریپسی با سس تری یاکی خوشمزه

    دستور پخت مرغ کریپسی با سس تری یاکی خوشمزه

    دستور پخت مرغ کریپسی با سس تری یاکی خوشمزه

    طرز تهیه بال مرغ کریپسی مجلسی با سس تری یاکی بسیار خوشمزه

    بال مرغ کریپسی با سس تری یاکی خوشمزه :)

    در این قسمت از جزقل یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه بال مرغ کریپسی با سس تری یاکی را  برای شما قرار داده است .

    مواد لازم :

    بال مرغ    ۱٫۱۲۵ گرم

    روغن مایع    ۱ و نیم ق غ

    سویا سس   نصف فنجان

    آب  یک چهارم فنجان

    آب آناناس   نصف فنجان

    شکر قهوه ای    یک چهارم فنجان

    سیر خرد شده    ۲ ق چ

    زنجبیل تازه خرد شده   ۱ ق چ

    نشاسته ذرت   ۱ و نیم ق چ

    طرز تهیه :

    فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
    بالهای مرغ را شسته و خشک کنید سپس به روغن مایع و یک چهارم ق چ فلفل آغشته نمایید و روی توری یا صفحه پخت در یک ردیف بدون این که به هم تماس داشته باشند بچینید .
    مرغ ها را به مدت ۵۰ – ۴۵ دقیقه در فر بگذارید بپزند و وس پخت سینی را بچرخانید سپس از فر خارج نموده در یک کاسه بزرگ بگذارید .

    بال مرغ کریپسی,بال مرغ کبابی,کباب بال مرغ

    سویا سس ، آب آناناس ، شکر قهوه ای ، سیر و زنجبیل را با هم مخلوط نموده روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود .

    نشاسته ذرت و ۱ ق غ آب را با  هم مخلوط نمایید تا نشاسته حل شود و به سس اضافه کرده اجازه دهید به جوش آید و ۱ دقیقه بجوشد سپس شعله را کم کرده حدود ۵ دقیقه دیگر بگذارید ملایم بجوشد تا غلیظ شود .

    سس را روی بالها ریخته و کاملا مرغها را با سس مخلوط نمایید و بلافاصله میل نمایید .

    منبع:آکا ایران

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب حیوان خانگی زبان اصلی
  • کتاب های طب فیزیکی و توانبخشی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های صنعت نور
  • هاردکپی کتاب های خانه داری
  • دانلود فایل های زبان اصلی موشک ها
  • هاردکپی کتاب های تجارت الکترونیک
  • خرید کتاب های اقتصاد از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی گواهینامه خلبانی
  • منابع اورجینال روان شناسی
  • کتاب های تجهیزات نظامی اورجینال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>