اطلاعیه سایت
دستور پخت مرغ کریپسی با سس تری یاکی خوشمزه
طرز تهیه بال مرغ کریپسی مجلسی با سس تری یاکی بسیار خوشمزه
در این قسمت از جزقل یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه بال مرغ کریپسی با سس تری یاکی را برای شما قرار داده است .
مواد لازم :
بال مرغ ۱٫۱۲۵ گرم
روغن مایع ۱ و نیم ق غ
سویا سس نصف فنجان
آب یک چهارم فنجان
آب آناناس نصف فنجان
شکر قهوه ای یک چهارم فنجان
سیر خرد شده ۲ ق چ
زنجبیل تازه خرد شده ۱ ق چ
نشاسته ذرت ۱ و نیم ق چ
طرز تهیه :
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
بالهای مرغ را شسته و خشک کنید سپس به روغن مایع و یک چهارم ق چ فلفل آغشته نمایید و روی توری یا صفحه پخت در یک ردیف بدون این که به هم تماس داشته باشند بچینید .
مرغ ها را به مدت ۵۰ – ۴۵ دقیقه در فر بگذارید بپزند و وس پخت سینی را بچرخانید سپس از فر خارج نموده در یک کاسه بزرگ بگذارید .
بال مرغ کریپسی,بال مرغ کبابی,کباب بال مرغ
سویا سس ، آب آناناس ، شکر قهوه ای ، سیر و زنجبیل را با هم مخلوط نموده روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود .
نشاسته ذرت و ۱ ق غ آب را با هم مخلوط نمایید تا نشاسته حل شود و به سس اضافه کرده اجازه دهید به جوش آید و ۱ دقیقه بجوشد سپس شعله را کم کرده حدود ۵ دقیقه دیگر بگذارید ملایم بجوشد تا غلیظ شود .
سس را روی بالها ریخته و کاملا مرغها را با سس مخلوط نمایید و بلافاصله میل نمایید .
منبع:آکا ایران