• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت کباب کوبیده خوشمزه خانگی

    آموزش دستور پخت کباب کوبیده خوشمزه خانگی

    آموزش دستور پخت کباب کوبیده خوشمزه خانگی

    طرز تهیه کباب کوبیده بسیار خوشمزه + عکس کباب کوبیده

    کباب کوبیده خوشمزه :)

    در این قسمت یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه کباب کوبیده را  برای شما قرار داده است .

    مواد لازم :

    گوشت گوسفند۲ بار چرخ شده
    یک کیلوگرم
    پیاز     ۲عدد متوسط
    نمک و فلفل
    به مقدار کافی

    طرز تهیه:

    ابتدا پیازها را با رنده خورد کرده آنها را در یک صافی بریزید و آب پیاز را از آن بگیرید.
    گوشت چرخ کرده را به همراه نمک وفلفل به پیاز رنده شده اضافه میکنیم و این مخلوط را کاملا ورز میدهیم تا زمانی که گوشت ما حالت چسبندگی پیداکند گوشت را حدود ۴-۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا حالت خود را بگیرد و به سیخ نچسبد چون هر چه گوشت سردتر باشد از روی سیخ نمیریزد.فراموش نکنید که خوب ورز دادن کباب کوبیده یکی از رازهای نریختن آن است.

    نکته:

    گوشت کباب کوبیده را ۲بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنیدچون لذیذتر و نرم تر میشود و روش سنتی آن از گوشت گوسفند خالص است. یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید که میتواند هم برایتان به صرفه تر باشدهم از درصد ریختن کباب از روی آتش بکاهد.
    پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به‌تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.

    اکنون که گوشت کباب آماده برای سیخ کشیدن است باید به نکاتی مهم توجه کرد:

    کاسه کوچکی که درون آن مقداری آب سرد است را کنار دستتان بگذارید، حال پیش از برداشتن گوشت ابتدا دستهایتان را در آب خیس کنید بعد یک مشت از مایه کباب را بردارید به صورت دوک درآورید و به همین صورت که مایع در دستتان قرار دارد سیخ را بر روی آن قرار دهید و گوشت را در سطح سیخ بپوشانید. در این حالت دوباره دست خود را با آب خیس کنید و روی سیخ به اندازه های مشخص و تکراری فشار میدهیم تا اثر انگشت مان روی کباب بماند. باید توجه کنید که اول و آخر هر گوشت روی سیخ را باید کاملا فشار دهیم که به سیخ حسابی بچسبد در واقع گوشت را از ۲ طرف سیخ کاملا میچسبانیم که نریزد. حال کباب های سیخ کشیده را کنار میگذاریم و آتش را آماده میکنیم.

    کباب ها را روی آتش میگذاریم نکته مهم این است که در ابتدا کباب ها رامرتب باد میزنیم که گوشت خودش رابگیرد و نریزد

    بعد از آنکه کمی خودش را گرفت و کمی برشته شد دیگر باد نمیزنیم تا با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود.

    در ضمن کباب نباید زیاد برشته وخشک شود.
    میتوانید در کنار کباب ها گوجه نیز کباب کنید اگر کمی گوجه ها نرم تر باشد راحتتر کباب میشوند

    در ضمن زمان پخت گوجه از کباب بیشتر است پس میتوانید زودتر گوجه ها را کباب کنید و در کنار منقل بگذارید تا گرم بماند.
    میتوانید اگر فلفل سبز هم در دسترس داشتید، کباب کنید زمان پخت فلفل سبز کم است و زود آماده میشود.
    معمولا همراه با این کباب ، مصرف سبزی خوردن به خصوص ریحان و پیاز حلقه شده بسیار مطبوع و مناسب است.
    این کباب را میتوانید هم با نان نوش جان کنید هم با برنج.

    نکاتی که نباید در تهیه کباب کوبیده انجام دهید:
    از آرد یا تخم مرغ نباید استفاده کرد:
    – وجود آرد و یا خرده نان باعث خمیری شدن کباب میشود . وجود تخم مرغ باعث سوختن سریع روی سطح کباب میشود.

    منبع:آکا ایران

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های شیمی آلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی پازل
  • دانلود فایل های زبان اصلی جراحی پلاستیک
  • خرید کتاب های زبان اصلی علوم اجتماعی
  • کتب ریاضیات زبان اصلی
  • خرید کتاب های داستان از آمازون
  • خرید کتاب پرستاری زبان اصلی
  • کتاب های ابتدایی اورجینال
  • خرید کتاب های ادبی از آمازون
  • کتب قوم نگاری زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>