• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور تهیه لازانیا چیکن خوشمزه

    آموزش دستور تهیه لازانیا چیکن خوشمزه

    آموزش دستور تهیه لازانیا چیکن خوشمزه

    طرز تهیه لازانیا چیکن بسیار خوشمزه + عکس لازانیا چیکن

    لازانیا چیکن خوشمزه :)

    در این قسمت یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه لازانیا چیکن را  برای شما قرار داده است .

    مواد لازم :

    سس اسپاگتی (بدون گوشت_پیاز،رب،فلفل،آب و گوجه فرنگی) ۷۵۰ گرم
    پنیر موزارلا (خرد شده) ۲ فنجان
    پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
    آب جوش ۱/۴ فنجان
    عصاره آب مرغ ۱ حبه
    سینه مرغ (بدون استخوان) ۳ عدد
    لازانیا (۶ ورق خام) ۶ عدد

    طرز تهیه لازانیا چیکن :

    .یک قابلمه بزرگ آب و نمک را به آرامی به جوش آورید.
    ورقه های لازانیا را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
    سپس خارج کرده و با آب سرد شستشو دهید و آن ها را کنار بگذارید.
    در همین حال،مرغ را در ماهی تابه با آب و پیاز به اندازه کافی بپزید و برای ۲۰ دقیقه یا تا
    زمانی که دیگر صورتی نباشد(کاملا پخته شود) بجوشانید،سپس از تابه خارج کنید.
    فر را از قبل تا دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
    ۱ حبه عصاره مرغ را در آب داغ حل کنید.
    در یک کاسه بزرگ مرغ، عصاره آب مرغ،پنیر خامه ای و ۱ فنجان پنیر موزارلا را مخلوط کنید.
    ۳/۱ از سس اسپاگتی را در ته ظرف بپوشانید.
    روی آن را با مخلوط مرغ و ۳ رشته لازانیا پوشش داده و دوباره با سس اسپاگتی باقی مانده بپوشانید و
    کم کم پنیر موزارلا باقی مانده را روی آن بریزید.
    در فر که از قبل گرم کرده اید بگذارید برای ۴۵ دقیقه بپزید.

    طرز تهیه لازانیا چیکن

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع دیرینه شناسی
  • خرید کتاب های انسان شناسی از آمازون
  • کتاب خارجی معروف
  • منابع اورجینال سیستم عامل
  • کتاب های زیباشناسی اورجینال
  • منابع اورجینال ادبیات
  • خرید کتاب های تجارت از آمازون
  • کتاب های همایش ها اورجینال
  • خرید کتاب های میکرب شناسی از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی علوم تغذیه
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>