• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آمزوش دستور پخت سیب زمینی و پنیر خوشمزه / عکس

    آمزوش دستور پخت سیب زمینی و پنیر خوشمزه / عکس

    آمزوش دستور پخت سیب زمینی و پنیر خوشمزه / عکس

    طرز تهیه سیب زمینی و پنیر بسیار خوشمزه + عکس سیب زمینی و پنیر

    سیب زمینی و پنیر خوشمزه :)

    در این قسمت یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه سیب زمینی و پنیر را  برای شما قرار داده است .

    در ایران انواع مختلف پلو وجود دارد که هر کدام طعم مخصوص به خود را دارند و بسیار لذیذ هستند اما ما به خاطر وجود کدو در این نوع پلوی آملی آن را برای شما در نظر گرفته ایم که امیدواریم در منزل درست کنید و از طعم آن در کنار خانواده لذت ببرید. در ادامه همراه ما باشید.

    مواد لازم :

    پنیر فیلافیلای رنده شده:   ۳۰۰ گرم
    پنیر گودای رنده شده: ۱۵۰ گرم
    سیب زمینی : ۶ تا ۸ عدد درشت
    سوسیس کراکوف یا سوسیس پنیر: ۴۰۰ گرم
    آرد سوخاری یا کنتاکی اسپایسی : به میزان لازم
    تخم مرغ: یک عدد
    بشامل سس(سس سفید): یک واحد طبق دستور ذکر شده
    سس سالسا : ۵ قاشق  غذاخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    مواد لازم برای تهیه سس سفید:

    شیر: ۵۰۰ میلی لیتر
    آرد گندم: ۴ قاشق غذاخوری
    کره: ۵۰ گرم
    نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
    خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

    طرز تهیه:

    ۱٫ برای تهیه همه گراتن ها ابتدا سس سفید را تهیه می کنیم. در شروع کار کره را داخل قابلمه ای ذوب کرده و آرد را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.
    ۲٫ شیر سرد را به آن اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم تا با هم مخلوط شده و گلوله نشوند. مواد را روی حرارت هم می زنیم تا غلظت پیدا کنند. سپس نمک، فلفل و خامه را اضافه کرده وقتی همه را هم زدیم و یکدست شدند از روی حرارت برمی داریم.
    ۳٫ سیب زمینی ها را خوب شسته و به شکل خلال های درشت برش می دهیم. تخم مرغ را داخل کاسه ای بزرگ هم زده و به آن نمک و فلفل می زنیم. سپس سیب زمینی ها را داخل آن ریخته و آنقدر هم می زنیم تا کاملا آغشته به تخم مرغ شوند.
    ۴٫ سیب زمینی ها را تک تک داخل آرد سوخاری غلتانده و داخل روغن داغ شناور و سرخ می کنیم.کف ظرف مورد نظر را با کره چرب می کنیم سپس مقداری سس بشامل ریخته سیب زمینی های سرخ شده را در ظرف روی سس می ریزیم.
    ۵٫ برای این گراتن نباید ارتفاع ظرف زیاد باشد و فقط از یک لایه مواد استفاده می کنیم چون در غیر این صورت گراتن حالت خمیری پیدا می کند.
    ۶٫ سوسیس ها را که به شکل دلخواه برش داده و سرخ کرده ایم روی سیب زمینی ها پخش کرده و در نهایت روی کل مواد را با سس سالسا و باقیمانده سس و سپس با پنیر ها می پوشانیم و به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم می پزیم.
    ۷٫ من در این عکس برای اینکه مواد داخلی پیرکس تا حدودی مشخص باشد روی گراتن را به طور کامل با سس و پنیر نپوشانده ام.

    منبع:آکا ایران

    اشتراک گذاری مطلب
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های موجک و پردازش سیگنال
  • منابع اورجینال اختراع
  • خرید کتاب های زبان اصلی موسیقی (گیتار)
  • کتاب های زیباشناسی اورجینال
  • خرید کتاب الکترونیکی خارجی
  • هاردکپی کتاب های بهداشت
  • کتاب های انتشارات اورجینال
  • منابع اورجینال بیماری ها
  • کتاب های غدد و متابولیسم اورجینال
  • کتاب های احتمال اورجینال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>