اطلاعیه سایت
آموزش دستور پخت کدو پلو خوشمزه مجلسی
طرز تهیه کدو پلو بسیار خوشمزه + عکس کدو پلو
در ایران انواع مختلف پلو وجود دارد که هر کدام طعم مخصوص به خود را دارند و بسیار لذیذ هستند اما ما به خاطر وجود کدو در این نوع پلوی آملی آن را برای شما در نظر گرفته ایم که امیدواریم در منزل درست کنید و از طعم آن در کنار خانواده لذت ببرید. در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم دستور پخت کدو پلو :
پیاز متوسط ۲ عدد
کدو مکعبی خرد شده ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
سیر له شده ۴ تا ۶ عدد
نمک، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
سینه مرغ ۱/۴ عدد
طرز تهیه دستور پخت کدو پلو :
در آمل کدو را مخلوط با برنج می پزند و مصرف می کنند. در این مطلب ما برنج سفید درست کردیم. خود شمالی ها کدو پلو را بدون گوشت مصرف می کنند اما ما ۱/۴ سینه مرغ را قیمه می کنیم و با نمک و پیاز و زردچوبه تفت می دهیم و با یک لیوان آب می گذاریم تا بپزد و آب آن بخوردش برود.
پیاز را ریز خرد می کنیم و سرخ می کنیم و سیر له شده را هم به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت داده و بعد کدوی خرد شده را هم اضافه می کنیم و تفت داده و به آن زردچوبه و دارچین را هم اضافه می کنیم.
حرارت را کم کرده و گوشت مرغ را هم به کدو اضافه می کنیم (گوشت پخته) و در ظرف را می گذاریم تا آرام بپزد ولی له نشود و اگر کدو بی مزه بود ۱ قاشق غذاخوری شکر به کدو اضافه می کنیم بعد برنج را لایه لایه می کشیم یعنی یک لایه برنج و روی آن از مواد کدو و دوباره برنج، همین کار را تا پایان ادامه می دهیم.
حتما یک مقدار برنج زعفرانی هم درست کنید و روی برنج سفید بکشید و بعد کدو را اضافه کنید.
نوش جان
منبع:آکا ایران