خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور تهیه شیرینی اوکراینی خانگی
 modiseh 

آموزش دستور تهیه شیرینی اوکراینی خانگی

آموزش دستور تهیه شیرینی اوکراینی خانگی خوشمزه
طرز تهیه شیرینی اوکراینی خوشمزه
طرز تهیه شیرینی اوکراینی خوشمزه

اگر بدنبال دستور تهیه یک شیرینی بسیار خوشمزه و در عین حال فوری و کارمندی میگردین با کدر در این آموزش آشپزی همراه باشید .مردم اوکراین شیرینی مخصوص و خیلی ساده‌ای دارند به نام لقمه سیب. شیرینی‌ای که در ۱۰ دقیقه آماده خوردن می‌شود. مردم این کشور با این شیرینی در بیشتر مهمانی‌ها و مجالس رسمی از مهمان‌هایشان پذیرایی می‌کنند

لقمه سیب شیرینی مخصوص جشن‌ها و مراسم سال نو و حتی مراسم تدفین و سوگواری اوکراینی‌ها هم هست. این شیرینی ساده را می‌توانید در یک عصر زمستانی درست کنید و با چای دارچین با مهمان‌هایتان گل بگویید و گل بشنوید.

مواد لازم

۲ عدد سیب
۲ /۱ پیمانه پودر قند
۲ ق چ پودر دارچین
به میزان لازم خمیر یوفکا

طرز تهیه:

۱٫ سیب‌ها را بعدازآنکه پوست گرفتید، مثل تصویر ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

۲٫ حالا سیب را در ظرفی بریزید و با پودر دارچین و پودر قند مخلوط کنید.

۳٫ خمیر یوفکا را پهن کنید و به‌اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب روی آن بریزید و مثل شکل آن را بپیچید

۴٫ در پایان کمی از پودر دارچین و پودر قند روی خمیر بریزید. فر را از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. حالا شیرینی‌ها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>