• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور تهیه قطاب یزدی اصل خوشمزه

    آموزش دستور تهیه قطاب یزدی اصل خوشمزه

    آموزش دستور تهیه قطاب یزدی اصل خوشمزه / سنتی
    طرز تهیه قطاب یزدی مجلسی و آسان

    طرز تهیه قطاب یزدی مجلسی و آسان

    امروز با دستور یک شیرینی خوشمزه و شیک و مجلسی در کدر همراه شما هستیم.شیرینی قطاب یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی است .طرز تهیه ی قطاب بسیار ساده می باشد و با کمی دقت می توان این شیرینی خوشمزه را تهیه کرد .

    مواد لازم برای تهیه خمیر قطاب :

    زرده تخم مرغ =۲ عدد
    روغن جامد آب شده =۱۰۰ گرم
    ماست =۱۰۰ گرم
    آرد =به مقدار لازم
    پودر قند =به مقدار لازم
    مواد لازم برای درون قطاب :
    پودر بادام =۲۰۰ گرم
    پودر شکر =۱۰۰ گرم
    پودر هل =۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه قطاب یزدی :

    ابتدا روغن جامد و پودر شکر را مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سپس زرده های تخم مرغ را بیفزایید و مخلوط را با همزن بزنید. بعد پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید.

    در این مرحله همزن را کنار بگذارید و آرد را کم کم به مواد بیفزایید و این کار را به آرامی انجام دهید تا خمیر به دست نچسبد. توجه داشته باشید خمیر قطاب را نباید با افزودن آرد بیش از حد سفت و خشک کرد.

    خمیر را به قطر ۳ میلیمتر روی سطح آردپاشی شده پهن کنید و با قالب گرد آن را قالب بزنید. سپس خمیر برش زده را بردارید و یک قاشق چایخوری از مواد میانی قطاب وسط خمیر قرار دهید. دقت داشته باشید که از مواد میانی به اطراف خمیر مالیده نشود، زیرا دو لبه خمیر به هم نمی چسبد.

    دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و با استفاده از دو انگشت لبه های خمیر را به سمت داخل برگردانید تا به شکل کُنگره درآید.قطاب های آماده را به اندازه گنجایش یک شیر جوش کوچک در روغن داغ فراوان غوطه ور کنید و دو طرف آن را سرخ کنید. برای تهیه قطاب حتماً باید به این نکته توجه کرد که قطاب ها را نباید یکباره پیچید و بعد سرخ کرد، چون پوسته خمیری قطاب در مجاورت طولانی با هوا، خشک می شود و بعد از آنکه در روغن سرخ شود لبه های خمیر از هم باز می شود.

    پس از اینکه رنگ آن قهوه ای روشن شد، قطاب را از روغن خارج کنید و در یک سبد فلزی قرار دهید. بعد از ۱۰ دقیقه قطاب ها را در یک ظرف پُر از پودر شکر قرار دهید تا قطاب ها به پودر شکر آغشته شود. قطاب ها را بعد از خروج از روغن نباید خیلی سریع در پودر شکر غلتاند، زیرا سبب می شود پودر شکر در اثر حرارت، کمی رطوبت بگیرد و به اطراف شیرینی نچسبد. اگر هم خیلی سرد باشد پودر قند به قطاب نمی چسبد.

    سپس قطاب ها را به ظرف مخصوص سرو منتقل کنید. این شیرینی را حتماً باید در ظرف در بسته نگهداری کنید.

    قطاب یزدی سنتی | قطاب يزدي | طرز تهيه قطاب يزدي | شيريني قطاب يزدي | قطاب یزدی سنتی | تهيه قطاب يزدي | طرز تهیه قطاب يزدي | روش تهيه قطاب يزدي | طرز تهیه قطاب یزدی | طرز تهیه قطاب یزدی خانگی | طرز تهیه قطاب یزدی در فر | روش تهیه قطاب یزدی | طرز تهيه قطاب يزد | طرز تهیه ی قطاب یزدی | طرز تهیه خمیر قطاب یزدی | طرز تهیه ی قطاب یزد | طرز پخت قطاب یزد | کالری قطاب یزدی | عکس قطاب یزدی | دستور قطاب یزدی | دستور قطاب یزد | دستور پخت قطاب یزدی | دستور تهیه قطاب یزدی | خمیر قطاب یزدی | طرز تهیه خمیر قطاب یزدی | آموزش قطاب یزدی | اموزش قطاب یزد | آموزش شیرینی قطاب یزدی | روش تهیه قطاب یزدی | طرز تهیه قطاب یزدی | طرز تهیه قطاب یزدی خانگی | طرز تهيه قطاب يزد | طرز تهیه ی قطاب یزدی | طرز تهیه خمیر قطاب یزدی | طرز تهیه قطاب یزدی در فر | روش پخت قطاب یزدی

    طرز تهیه مواد میانی قطاب:

    در ظرفی ابتدا پودر گردو، پودر شکر و دارچین را مخلوط کنید. در صورتی که بخواهید مواد به شکل خمیر درآید تا بهتر بتوانید درون خمیر آن را بگذارید می توانید ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری گلاب را کم کم به مواد بیفزایید تا حالت خمیری بگیرد و بتوانید راحت آن را در دست گلوله کنید و میان خمیر بگذارید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب تحلیل زبان اصلی
  • کتاب های زبان روسی اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی گواهینامه خلبانی
  • خرید کتاب های زبان اصلی ارتباط از راه دور
  • منابع اورجینال محیط بانی
  • کتب حرارت زبان اصلی
  • خرید کتاب های انسان شناسی از آمازون
  • دانلود منابع مرجع آزمون های استرالیا
  • خرید کتاب های زبان اصلی طب داخلی
  • هاردکپی کتاب های زمین شناسی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>