• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور پخت و تهیه شیرینی کریسمس / عکس

    دستور پخت و تهیه شیرینی کریسمس / عکس

    دستور پخت و تهیه شیرینی کریسمس / عکس

    آموزش طرز تهیه شیرینی کریسمس + عکس شیرینی کریسمس

    شیرینی کریسمس خوشمزه :)

    در این قسمت یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه شیرینی کریسمس را  برای شما قرار داده است .

    شرینی کریسمس را به سبک کشور اتریش درست کنید

    کوکی‌ Linzer، محبوب ترین شیرینی شب عید کشور اتریش و ایالت متحده آمریکا است. این شیرینی را می توان به شکل و اندازه های مختلف برای انواع مراسم ها تهیه کرد. اما فرمت ثابت آن در هر شکل و اندازه، دو لایه کیک است که همچون ساندویچ روی هم قرار گرفته اند و یک لایه مربا یا مارمالاد وسط آنها را پر کرده است.

    تعداد: ۴۸ عدد کوکی
    زمان پخت : ۲۰ دقیقه

    مواد لازم شیرینی کریسمس :
    گردو : ۲۲۷ گرم
    نشاسته ذرت : نصف پیمانه
    کره آب شده : ۱٫۵ پیمانه
    شکر قنادی : ۱ ۱/۳ پیمانه
    وانیل : دو قاشق چایخوری
    نمک : ¾ قاشق چایخوری
    تخم‌مرغ درشت : یک عدد
    آرد کامل : ۲ ۳/۴ پیمانه
    مربای آلبالو یا تمشک : ¾ پیمانه

    طرز تهیه شیرینی کریسمس :

    گردو و نشاسته ذرت را در غذاساز بریزید هم بزنید تا گردوها کاملا پوره و آسیاب شوند.
    در یک کاسه بزرگ، کره و یک پیمانه شکر قنادی را با هم‌زن برقی و سرعت پایین مخلوط کنید. سپس سرعت همزن را زیاد کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند. وانیل، نمک و تخم‌مرغ را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم‌زن هم بزنید. دوباره سرعت دستگاه را کم کنید و به تدریج و مرحله به مرحله مخلوط آرد و گردو را اضافه کنید.
    خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید. آنها را گلوله کنید و سپس فشار دهید تا به دایره مسطح تبدیل شوند. آنها را داخل کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
    فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یکی از خمیرها را از یخچال خارج کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بگذارید. سپس روی سطح صاف، آرد بپاشید و با وردنه، خمیر را باز کنید تا نازک شود. با قالب های فلزی به اشکال دلخواه آنها را برش دهید و هر تعداد کوکی که می توانید از آن تهیه کنید. همین کار را با باقی مانده خمیر تکرار کنید.
    کف سینی فر را با روغن چرب کنید و کوکی ها را با فاصله داخل آن بچینید. آنها را به مدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا لبه های آنها طلایی شوند. سپس کوکی ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
    پس از پخته و خنک شدن همه کوکی ها، ۱/۳ پیمانه پودر قند باقی مانده را روی آنها الک کنید.
    در یک کاسه کوچک، مربا را با چنگال هم بزنید تا نرم شود. سپس روی نیمی از کوکی ها بمالید. روی آنها یک لایه کوکی دیگر که پودر قند دارد بگذارید. این شیرینی خوشمزه آماده سرو است.
    باید بدانید این شیرینی را می توان به مدت ۱ هفته در دمای اتاق و دو ماه در فریزر نگهداری کرد.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی کشتی
  • دانلود منابع مرجع شیلات
  • دانلود منابع مرجع رادیو
  • کتاب های زیباشناسی اورجینال
  • خرید کتاب های طب چینی از آمازون
  • دانلود منابع مرجع طیف بینی
  • کتاب های ادبیات روسی اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی علوم اجتماعی
  • خرید کتاب مکانیک سیالات زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع مهندسی مکانیک
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>