• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور تهیه دسر ماست و لبو خوشمزه / عکس

    آموزش دستور تهیه دسر ماست و لبو خوشمزه / عکس

    آموزش دستور تهیه دسر ماست و لبو خوشمزه / عکس

    طرز تهیه ماست و لبو دسر مناسب شب یلدا + عکس ماست و لبو

    ماست و لبو خوشمزه :)

    در این قسمت یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه ماست و لبو را  برای شما قرار داده است .

    مواد لازم تهیه دسر ماست و لبو :

    ماست پرچرب : ۲ قاشق سوپخوری
    شکر یا عسل : ۲ قاشق سوپخوری
    چغندر پخته شده : ۲ عدد متوسط
    خامه : ۱ قاشق سوپخوری
    پودر ژلاتین : ۴ قاشق چایخوری
    آب : یک‌ چهارم پیمانه
    آب لبو : یک‌ دوم پیمانه
    عسل یا لبو برای شیرین‌تر شدن در صورت دلخواه : ۴ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه دسر ماست و لبو :

    ابتدا چغندرها را شسته و همراه شکر و آب می‌گذاریم تا کاملا پخته شود.
    بعد پوست لبوها را گرفته و به همراه ماست پرچرب و آب لبو، شکر یا عسل اضافی و خامه داخل میکسر ریخته و کاملا مخلوط می‌کنیم.
    در این مرحله پودر ژلاتین را در یک‌ چهارم پیمانه آب روی حرارت غیر مستقیم حل می‌کنیم تا کاملا شفاف شود.
    پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط لبو اضافه کرده، داخل قالب سیلیکونی می‌ریزیم و در ابتدا داخل فریزر می‌گذاریم؛ وقتی مواد کاملا یخ زد از قالب درآورده و درون یخچال قرار می‌دهیم تا به دمای یخچال برسد.

    نکته تهیه دسر ماست و لبو :

    عسل یا شکر به میزان ۴ قاشق سوپخوری را در صورتی به مواد اضافه می کنیم که بخواهیم یوگولیوی ما شیرین‌تر شود.

    یک قاشق از خامه را به ژله انار و بقیه اون را به ژله آلوئه ورای به دمای محیط رسیده اضافه کنید و بعد از هم زدن ژله ها رو از صافی ریز رد کنید تا صاف و یکدست شوند.
    یک کاسه پیرکس یا فلزی را به عنوان قالب انتخاب کنید.
    مقداری از ژله انار را در کاسه ریخته و یک کاسه دیگه را داخل کاسه ای که ژله انار داره بگذارید تا ژله انار بالا بیاد و شکل کاسه را به خودش بگیرد.
    داخل کاسه دوم را با یخ پر کنید و کاسه ها رابا هم در فریزر به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید تا نیم بند شوند.
    سپس کاسه را از فریزر خارج کرده و یخ ها رو برداشته و داخل کاسه را به جای یخ با آب داغ پر کنید تا راحت از ژله جدا بشود.
    بعد داخل ژله انار که به صورت کاسه شکل گرفته را با مقداری از ژله سفید ( مخلوط ژله آلوئورا و خامه ) پر کنید و دوباره همون کاسه را روی اون قرار بدید تا ژله سفید بالا بیاد و دوباره کاسه های ژله رو داخل فریزر قرار دهید تا لایه سفید رنگ شکل بگیره و نیم بند بشه بعد از ۷ تا ۱۰ دقیقه کاسه ها را از فریزر خارج کرده و باز کاسه رویی رو با آب داغ پر کنید تا راحت از ژله سفید جدا ببشود.
    حالا ما دو تا کاسه از جنس ژله و داخل هم داریم که یکی با ژله قرمز و دیگری با ژله سفید هست. حالا داخل این کاسه سفید ژله ای را با دونه های انار پر کنید و روی انارها را با مقداری دیگه از ژله سفید پر کنید. هر چه مقدار انار بیشتر باشد شکل نهایی بیشتر شبیه انار می شود.
    پس کاسه ژله ای را کاملا با دونه های انار پر کنید و بعد مابقی ژله سفید رو بریزید.
    مقدار اضافه اون را می توانید در قالب کوچکی بریزید و استفاده کنید.
    کاسه را در یخچال قرار دهید و حداقل ۶ ساعت زمان دهید تا ژله کاملا بسته و آماده برش شود.
    پس از طی این زمان کاسه را در آب داغ نگه دارید تا ژله از کاسه جدا شود و در یک بشقاب که کمی آن را خیس کردید ژله را برگردانید و اگرخواستید می توانید با یک چاقوی تیز برش بزنید و در ظرف بچینید.

    منبع : سیمرغ

    طرز تهیه ماست و لبو

     

    ماست و لبو خوشمزه 

     

    ***

    طرز تهیه ماست و لبو

     

    اشتراک گذاری مطلب

    تاکنون یک نظر ثبت شده است.

    1. من در این پایگاه مطالب خواندنی چما مطالب خواندنی رو جمع اوری میکنم و از مطالب شما هم استفاده کردم زنده باشید

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی دینامیک غیر خطی
  • دانلود منابع مرجع متالورژی
  • خرید کتاب زبان اصلی روانپزشکی
  • خرید کتاب کمیک زبان اصلی
  • خرید کتاب شطرنج زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع بهینه سازی پژوهش عملیاتی
  • دانلود فایل های زبان اصلی مدیریت
  • هاردکپی کتاب های بیوگرافی
  • منابع اورجینال دامپزشکی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ورزش های رزمی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>