• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور تهیه فیله گوساله و سس تریاکی

    دستور تهیه فیله گوساله و سس تریاکی

    طرز تهیه غذایی سریع با فیله گوساله و سس تریاکی
    تریاكی بیف ساندویچ

    مواد لازم:

    •    فیله گوساله: یك كیلوگرم
    •     فلفل دلمه‌ای: ۳ عدد سبز و زرد و قرمز
    •     قارچ دكمه‌ای: ۵۰۰ گرم
    •     پودر پیاز: یك قاشق چای‌خوری
    •     پودر كاری و آویشن: از هر كدام نوك كارد
    •     سس تریاكی: ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
    •     تای سس: به میزان لازم

    روش تهیه: 

    ۱٫ ابتدا گوشت را به شكل برش‌های انگشتی خرد كرده و به روغن زیتون و در صورت تمایل ادویه مخصوص گوشت آغشته می‌كنیم و داخل ظرف دربسته ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.۲٫ قارچ را جداگانه تفت می‌دهیم تا جایی كه آبش كشیده شده و سرخ شود.

    ۳٫ گوشت‌ها را داخل تابه‌ای چدنی كه آن را خیلی خیلی داغ كرده‌ایم با كمی روغن و حرارت خیلی زیاد استیكی می‌كنیم و قارچ و فلفل آماده شده را داخل گوشت ریخته و چند دقیقه‌ای همه را با هم تفت می‌دهیم. اگر نمك مواد كم بود، سویا سس اضافه می‌كنیم.

    ۴٫ وقتی تفت دادن مواد به اندازه شد، ادویه‌ها و پودر پیاز را اضافه می‌كنیم و خیلی كم تفت می‌دهیم تا طعم ادویه‌ها عوض نشوند. در نهایت تای سس و سس تریاكی را اضافه كرده و بلافاصله غذا را سرو می‌كنیم. من این خوراك را به همراه مقداری پنیر بلو چیز داخل نان چاباتا سرو كرده‌ام.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال هنر
  • خرید کتاب های خون شناسی و سرطان از آمازون
  • هاردکپی کتاب های صنعت نور
  • خرید کتاب آناتومی و فیزیولوژی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی آزمون های آلمان
  • خرید کتاب های انرژی های تجدید پذیر از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی دوچرخه
  • خرید کتاب ساخت و ساز زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی جامعه شناسی
  • دانلود منابع مرجع دیرینه شناسی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>