اطلاعیه سایت
طرز تهیه غذایی سریع با فیله گوساله و سس تریاکی
مواد لازم:
- فیله گوساله: یك كیلوگرم
- فلفل دلمهای: ۳ عدد سبز و زرد و قرمز
- قارچ دكمهای: ۵۰۰ گرم
- پودر پیاز: یك قاشق چایخوری
- پودر كاری و آویشن: از هر كدام نوك كارد
- سس تریاكی: ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
- تای سس: به میزان لازم
روش تهیه:
۱٫ ابتدا گوشت را به شكل برشهای انگشتی خرد كرده و به روغن زیتون و در صورت تمایل ادویه مخصوص گوشت آغشته میكنیم و داخل ظرف دربسته ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.۲٫ قارچ را جداگانه تفت میدهیم تا جایی كه آبش كشیده شده و سرخ شود.
۳٫ گوشتها را داخل تابهای چدنی كه آن را خیلی خیلی داغ كردهایم با كمی روغن و حرارت خیلی زیاد استیكی میكنیم و قارچ و فلفل آماده شده را داخل گوشت ریخته و چند دقیقهای همه را با هم تفت میدهیم. اگر نمك مواد كم بود، سویا سس اضافه میكنیم.
۴٫ وقتی تفت دادن مواد به اندازه شد، ادویهها و پودر پیاز را اضافه میكنیم و خیلی كم تفت میدهیم تا طعم ادویهها عوض نشوند. در نهایت تای سس و سس تریاكی را اضافه كرده و بلافاصله غذا را سرو میكنیم. من این خوراك را به همراه مقداری پنیر بلو چیز داخل نان چاباتا سرو كردهام.
اشتراک گذاری مطلب