اطلاعیه سایت
مواد لازم برای ۲ نفر
- ۱ عدد بادمجان متوسط
- ۱ عدد تخممرغ
- ۱ پيمانه آرد سفيد گندم
- ۴ /۱ ۱ پيمانه شير
- ۲ ق چ پودر آويشن يا ارگانو
- ۱ عدد پياز قرمز متوسط
- ۲ عدد كدوي سبز درشت
- ۲ عدد فلفل دلمهاي (رنگي باشد بهتر است)
- ۴ تا ۵ ق س روغن مايع آفتابگردان
- ۲ ق س پنير پارمسان رنده شده
- نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
- ۲ شاخه مرزه براي تزیين روي غذا
طرز تهیه:
۳٫ فر اجاق گاز را روي ۲۲۰ درجه سانتيگراد يا ۴۲۵درجه فارنهايت يا شماره ۷ از قبل روشن كنيد. پياز و فلفل دلمهايها را به ۴ قسمت ببريد و كدوها را نيز با پوست حلقه حلقه كنيد. حالا روغن را در سيني فر يا تابه فلزي بدون دسته كائوچويي بريزيد و در فر قرار دهيد تا داغ شود. سپس آن را از فر بيرون آوريد و بعد از اضافه کردن نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن سبزيجات خرد شده را كف سيني بچينيد و به روغن آغشته كنيد. حالا تابه يا سيني را براي مدت ۲۰ دقيقه داخل فر حرارت دهيد.
۴٫ پس از طي اين مدت، مايه را از داخل يخچال خارج كنيد و با قاشق كمي هم بزنيد. سپس تابه يا سيني را از فر بيرون آوريد و مايه را روي سبزيجات بريزيد و دوباره به فر برگردانيد و ۳۰ دقيقه ديگر حرارت دهيد. وقتي اين مايه پف كرد و رنگ آن طلايي شد، حرارت فر را به ۱۹۰ درجه سانتيگراد يا ۳۷۵ درجه فارنهايت يا شماره ۵ اجاق گاز كاهش دهيد و مدت ۱۰دقيقه روي اين درجه، حرارت دهيد تا گوشههاي اين مايه، سفت شود. در پايان پنير پارمسان رندهشده را همراه مرزه خرد شده روي غذا ريخته و سرو كنيد.