اطلاعیه سایت
آموزش دستور پخت كاربونارا یا همان مرغ سوخاری شکم پُر
مواد لازم برای ۲نفر :
- سینه یك مرغ: كامل
- پودر سیر، آویشن و فلفل سیاه: به میزان لازم
- پیاز ریز شده: یك عدد كوچك
- جعفری و پیازچه: ریز شده ۵۰ گرم
- روغن زیتون: كمی برای داخل تابه
- زعفران آب كرده و آبلیمو: به میزان لازم
- تخممرغ: ۲ عدد
- آرد سفید: دو قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری: به میزان لازم
روش تهیه:
۱٫ ابتدا سینه كامل یك مرغ را كه معمولا به دو تكه تقسیم میكنیم، بدون استخوان كرده و فیلههای آن را نیز جدا میكنیم. هر سینه را نیز از عرض به دو قسمت تقسیم كرده و با بیفتك كوب، خوب میكوبیم.۲٫ تكه های مرغ را با زعفران، آبلیمو و نمك و فلفل مزهدار كرده و میگذاریم تا یك ساعت بمانند. در این فاصله مواد میانی را آماده میكنیم. ابتدا پیاز و جعفری پیازچه را ریز خرد كرده و با ادویهها مخلوط میكنیم. به مواد نمك و فلفل میزنیم و از مواد میان مرغها گذاشته و آنها را روی هم دو لا میكنیم و دو لبه را با یك چوب خلال بلند میبندیم و بهم ثابت میكنیم.
۳٫ تخم مرغها را خوب بهم میزنیم تا كف كنند سپس مقداری زعفران و نمك و ادویه آرد را به آن اضافه میكنیم و بهم میزنیم تا مایه یكدست شود. مرغ شكم پر آماده را داخل مایه و سپس آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ شناور و سرخ میكنیم سپس خلال را از داخل مرغ بیرون كشیده و به همراه سیب زمینی، گوجه فرنگی سرخ شده و سبزیجات سرو میكنیم.
۴٫ می توانید با گوجه یا هر چیز دیگری تزیین اش کنید.
اشتراک گذاری مطلب