• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه پاته سیب زمینی / کوکوی شکم پر

    طرز تهیه پاته سیب زمینی / کوکوی شکم پر

    دستور پخت آشپزی پاته سیب زمینی یا همان کوکوی شکم پُر
    پاته سیب زمینی در واقع همان کوکوی سیب زمینی است. با این تفاوت که داخل آن با مخلوط گوشتی پر می شود. این باعث می شود کوکو  طعم متفاوت و دلچسبی داشته باشد. این غذا را می توانید به عنوان یک شام مقوی تهیه کنید.
    ماهی یا مرغ شکم پر خورده اید؟ این کوکوی شان است!

    مواد لازم برای ۴ تا ۵  نفر

    • ۵ عدد متوسط سيب‌زميني
    • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ كرده
    • ۳ ق س زرشك
    • ۱  عدد بزرگ  پياز
    • ۲ ق س رب‌گوجه‌فرنگي
    •  روغن؛ به مقدار لازم
    • ۱  ق س جعفري تازه خرد شده
    • ۳ عدد  تخم‌مرغ
    •  ۲ /۱ ق چ زعفران ساييده شده
    • ۱ ق چ زردچوبه
    • نمك و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ۱٫ ابتدا سيب‌زميني‌ها را بپزید. در اين فاصله، پياز را پوست بگیرید و به صورت خلالي خرد كنيد، سپس تابه‌اي را آماده كنيد و پس از ريختن مقداري روغن در آن، پياز خلال شده را سرخ كنيد.۲٫  در مراحل پاياني سرخ كردن پياز، ابتدا نصف مقدار زردچوبه (نصف قاشق چاي‌خوري) و سپس گوشت چرخ‌كرده را اضافه كنيد. مواد را هم بزنيد تا گوشت چرخ‌كرده همراه با پياز سرخ شود.

    پس از آن، رب گوجه‌فرنگي را به مخلوط‌ گوشت و پياز اضافه كنيد و هم بزنيد تا رب هم كمي تفت داده شود. حالا نصف ميزان زعفران را در يك‌سوم استكان آب‌جوش حل كنيد و روي مواد بريزيد. در ظرف را بگذاريد تا گوشت كمي بپزد.

    ۳٫ در اين فاصله، زرشك را پاك كنيد و بشوييد. همراه با جعفري خرد شده به مخلوط گوشتي داخل تابه اضافه كنيد و چند دقيقه حرارت دهيد. كمي هم نمك و فلفل بريزيد.

    ۴٫  سيب‌زميني‌هاي پخته‌شده را پوست كنده و رنده كنيد. سپس باقيمانده زردچوبه و زعفران را همراه با كمي نمك و فلفل سياه به سيب‌زميني رنده‌شده اضافه كنيد. تخم‌مرغ‌ها را هم در اين مخلوط بشكنيد. حالا مواد را خوب با هم مخلوط كنيد تا مايه كوكو آماده شود.

    ۵٫ تابه بزرگي آماده كنيد و داخل آن مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا روغن كاملا داغ شود. حالا يك كاسه حاوي آب كنار دست‌تان بگذاريد و دستان‌تان را خيس كنيد. يك مشت از مايه كوكو را با يك دست برداشته و كف دست ديگر پهن كنيد. حالا با انگشت، قسمت وسط آن را با دست گود كنيد. سپس مخلوط گوشتي را با قاشق، داخل اين گودي ايجاد شده بريزيد و مايه سيب‌زميني را به طور كامل روي آن برگردانيد؛ به صورتي كه ديگر اثري از مايه گوشتي نمايان نباشد.

    ۶٫ هر كدام از پاته‌ها را پس از آماده شدن، داخل روغن  سرخ كنيد. هر تعداد که می شود به همین شکل پاته درست کنید و  سپس آنها را  در روغن سرخ کرده و  سرو كنيد.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی فانتزی
  • خرید کتاب های زبان اصلی گردشگری
  • خرید کتاب های آموزش از آمازون
  • خرید کتاب بیهوشی و مراقبتهای ویژه زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی فیزیک لیزر
  • خرید کتاب های کامپایلرها از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی بیوفیزیک
  • دانلود منابع مرجع تربیت بدنی
  • خرید کتاب زبان اصلی فن آوری سوخت
  • خرید کتاب پزشکی داخلی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>