• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش پخت دسر بیسکویتی لایه لایه ای

    آموزش پخت دسر بیسکویتی لایه لایه ای

    روش تهیه یک نوع دسر بیسکویتی لایه لایه ای

    آموزش پخت دسر بیسکویتی لایه لایه ای

    دسر بیسکویتی کره ای :
    یک قالب مستطیل به طول ۲۶ سانتی‌متر و به عرض و ارتفاع ۶ سانتی‌متر و همزن برقی، دویست گرم خامه پاستوریزه سفت (معادل ۷ قاشق غذاخوری سرپر)

    دسر بیسکویتی کره ای بیسکویت ساده :
    پانزده عدد بیسکویت ساده و پانزده عدد بیسکویت کاکائویی (معادل صد و پنجاه گرم بیسکویت).

    دسر بیسکویتی کره ای بادام و پسته و مارمالاد آلبالو :
    شش قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل ۱۲۰ گرم). یک قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام و دو قاشق غذاخوری مارمالاد آلبالو برای تزئین.

    دسر بیسکویتی کره ای دسر بیسکویتی کره ای :
    دویست گرم پنیر خامه‌ای (معادل دو بسته صد گرمی پنیر خامه‌ای). صد و پنجاه گرم کره

    طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ :
    دویست گرم (۷ قاشق غذاخوری) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط می‌کنیم. آن را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه با درجه تند هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

    روش تهیه یک نوع دسر بیسکویتی لایه لایه ای

    دویست گرم پنیر خامه‌ای را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم.

    روش تهیه یک نوع دسر بیسکویتی لایه لایه ای

    صد و پنجاه گرم کره را می‌گذاریم نرم شود و بعد آن را اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده با یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه کره‌ای دسر آماده شود.

     

    روش تهیه یک نوع دسر بیسکویتی لایه لایه ای

    یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول ۲۶ سانتی‌متر قرار می‌دهیم. کمی از مایه کره‌ای را ته قالب ریخته، روی آن را صاف می‌کنیم و بیسکویت‌های ساده و کاکائویی را به دسر کره‌ای آغشته کرده، یکی در میان در قالب قرار می‌دهیم و بقیه دسر کره‌ای را در قالب ریخته تا پر شود. در نهایت پلاستیک را روی دسر برگردانده و آن را برای ۵ الی ۶ ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا دسر سفت شود.

     

    روش تهیه یک نوع دسر بیسکویتی لایه لایه ای

    دسر بیسکویتی را از فریزر درآورده، بر می گردانیم و پلاستیک روی آن را جدا می‌کنیم. دو قاشق غذاخوری مارمالاد آلبالو روی آن ریخته، با خلال پسته و بادام آن را تزئین می‌کنیم. سپس با یک چاقوی تیز آن را برش می زنیم تا آماده پذیرایی شود.

     

    روش تهیه یک نوع دسر بیسکویتی لایه لایه ای

     

    روش تهیه یک نوع دسر بیسکویتی لایه لایه ای

    با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از « دسر بیسکویتی دو رنگ » خواهیم داشت.

    منبع:xvctebyan.net

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های خون شناسی و سرطان از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی تاریخ نظامی
  • دانلود منابع مرجع سیبرنتیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی خواب هیپنوتیزم
  • خرید کتاب های داستان از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی فن آوری
  • منابع اورجینال تجهیزات صنعتی و فن آوری
  • هاردکپی کتاب های شیمی آلی
  • هاردکپی کتاب های صنعت نور
  • خرید کتاب نظریه های کنترل اتوماتیک زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>