اطلاعیه سایت
طرز تهیه میگو توپی بسیار خوشمزه + عکس میگو توپی
مواد لازم :
میگو ۷۵۰ گرم
پیازچه ریز شده ۲۵۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری
کنجد به میزان لازم
سویا سس ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
۱٫ برنج را به صورت کته ای با آب بیشتر بپزید تا کامل نرم شود. کنار بگزارید تا کاملا سرد شود.
بنا به گزارش آکاایران : ۲٫برنج را همراه میگو تمیز شده ، پیازچه ، سیر ، زنجبیل و نمک و فلفل و کمی روغن کنجد و سویا سس چرخ کرده و یا در دستگاه های غذا ساز بریزید تا کاملا خمیری و یک دست شود .مواد را کامل ورز دهید .مواد را به مدت ۱ ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود .
۳٫ خمیر بدست آمده را به صورت توپی به اندازه گردو در آورده و کامل در کنجد بغلطانید و در روغن مخصوص سرخ کردنی ، سرخ کرده و بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن برود.
۴٫در ظرف مناسب به همراه کاهو و هویج سایر مواد که جهت تزیین استفاده میشود سرو نمایید.