• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور پخت لازانیا چیکن کرم / مرغ کرم دار

    دستور پخت لازانیا چیکن کرم / مرغ کرم دار

    طرز تهیه لازانیا چیکن کرم (لازانیای مرغ کرم دار)

    طرز تهیه لازانیای مرغ کرم دار, طرز تهیه لازانیا چیکن کرم

    لازانیای مرغ کرم دار

    آماده سازی  و پخت لازانیای مرغ کرم دار : ۹۵ دقیقه

    مواد لازم برای لازانیای مرغ کرم دار برای ۶ نفر :

    سینه مرغ بدون استخوان ۳ عدد
    لازانیا ۶ عدد ( ۶ ورق خام )
    عصاره آب مرغ  ۱ حبه
     آب جوش ۱/۴ فنجان
    پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
    پنیر موزارلا خرد شده ۲ فنجان
    سس اسپاگتی بدون گوشت (پیاز و رب و فلفل و آب و گوجه فرنگی) ۷۵۰ گرم

     

    طرز تهیه لازانیا چیکن کرم :
    یک قابلمه بزرگ آب و نمک را  به آرامی به جوش آورید. ورقه های  لازانیا را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. سپس خارج کرده و با آب سرد شستشو دهید، و آن ها را کنار بگذارید.

    در همین حال، مرغ را در ماهی تابه با آب و پیاز به اندازه کافی بپزید و برای ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که دیگر صورتی نباشد (کاملا پخته شود) بجوشانید سپس از تابه خارج کنید.

    فر را از قبل تا دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. ۱ حبه عصاره مرغ را در آب داغ حل کنید. در یک کاسه بزرگ، مرغ با عصاره آب مرغ، پنیر خامه ای، و ۱ فنجان پنیر موزارلا را مخلوط کنید.

    ۳/۱ از سس اسپاگتی را  در ته ظرف بپوشانید. روی آن را با مخلوط مرغ و  ۳ رشته لازانیا پوشش داده؛ و دوباره با سس اسپاگتی باقی مانده بپوشانید، و کم کم پنیر موزارلا باقی مانده را روی آن بریزید.

    در فر که از قبل گرم کرده اید بگذارید برای ۴۵ دقیقه بپزید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های حسابداری
  • دانلود فایل های زبان اصلی مدیریت
  • هاردکپی کتاب های بهداشت
  • منابع اورجینال تولید مواد غذایی
  • دانلود منابع مرجع تربیت بدنی
  • دانلود منابع مرجع تقارن و گروه
  • منابع اورجینال اکواریوم
  • خرید کتاب زبان های برنامه نویسی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های خانه داری
  • دانلود منابع مرجع آزمون های استرالیا
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>