• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت زیره پلو خوشمزه / عکس

    آموزش دستور پخت زیره پلو خوشمزه / عکس

    طرز تهیه زیره پلو خوشمزه + عکس زیره پلو

    زیره پلو خوشمزه :)

    مواد لازم :

    برنج ۴ پیمانه

    زیره سیاه ۲ قاشق غذاخوری

    مرغ ۱ کیلوگرم

    پیاز ۱ عدد

    زعفران آب زده ۳ قاشق غذاخوری

    نمک وفلفل به میزان لازم

    کاری به میزان لازم

    پاپریکا به میزان لازم

    گوشت راسته گوساله یا گوسفند ۰٫۵ کیلوگرم

    پیاز ۲ بسته

    برگ بو ۲ عدد

    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

    نمک وفلفل به میزان لازم

    زردچوبه به میزان لازم

    دارچین به میزان لازم

    زعفران آب زده ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :

    ۱٫  یرنج را شسته و به همراه مخلوط نمک و آب به مدت دو ساعت خیسانده و کنار میگذاریم .

    به گزارش آکاایران  ۲٫ پس از دوساعت در یک قابلمه متوسط آب را تا نیمه پر کرده روی حرارت زیاد میگذاریم تا جوش بیاید.

    ۳٫  آب برنج را خالی کرده و همراه روغن آن را در آب جوش میریزیم و شعله را کم میکنیم.

    ۴٫ در قابلمه را گذاشته پس از ۱۵ دقیقه (زمانی که مغز برنج نرم شد ) یک استکان از آب و روغن روی برنج را برداشته و برنج را آبکش میکنیم . برنج را چشیده و نمک آن را اندازه میکنیم.

    ۵٫ قابلمه را خشک روی حرارت قرار داده برنج را در آن میریزیم .و زیره را که از قبل شسته و در صافی ریخته ایم لا به لای برنج ریخته و آب و روغنی که برداشته بودیم را روی آن میریزیم

    ۶٫ در قابلمه را بسته روی حرارت ملایم میگذاریم . وقتی که بخار کرد یک پارچه تمیز روی در قابلمه گذاشته و در قابلمه را میگذاریم. بعد از ۳۰ دقیقه برنج حاضر است.

    طرز تهیه گوشت :

    ۱ – گوشت را با یک عدد پیاز و برگ بو و کمی زرد چوبه و فلفل و مقداری آب روی حرارت بالا قرار دهید تا آب بجوشد، کف روی گوشت را بگیرید و حرارت را روی متوسط تنظیم کنید و به مدت ۲ ساعت زمان پخت برای گوشت در نظر بگیرید .

    ۲ – بعد از پختن گوشت، آن را از آب خارج کنید . در انتهای طبخ گوشت باید به اندازه یک تا دو لیوان از آب گوشت باقی مانده باشد .

    ۳- آب گوشت را صاف کنید، یعنی پیاز و برگ بو را خارج کنید و دور بریزید.

    ۴- در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت خلالی یکدست خرد کنید و همراه با کمی زردچوبه در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود .

    بعد گوشت پخته را – که بهتر است به قطعات درشت خرد شده باشد – به همراه کمی نمک و دارچین داخل تابه بریزید . تمام سطح آنرا سرخ کنید ، زعفران را داخل تابه بریزید .

    نمک و ادویه آن را کنترل کنید و یک الی دو لیوان آب گوشت صاف شده را به مواد اضافه کنید و با حرارت متوسط درب ظرف را ببندید و ۲۰ دقیقه گوشت را حرارت دهید.

    طرز تهیه مرغ :

    ۱ – مرغ ها را تکه کرده و در روغن کامل تفت داده تا طلایی شوند .

    ۲ – پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم تا کاملا طلایی شوند .

    ۳ – ادویه ها را به پیاز اضافه میکنیم . برای این مرغ از هر ادویه ای که دوست دارید میتوانید استفاده کنید از جمله پاپرکا ، فلفل چیلی ، کمی دارچین ، کمی کاری ، ادویه گرام ماسالا و …. که همه به ذائقه شما بر میگردد .

    ۴ – لدویه ها را نیز کمی سرخ کرده و مرغ ها را که از قبل سرخ کرده ایم به پیاز اضافه میکنیم .

    ۵ – زعفران را که آب زده ایم به همراه یک لیوان آب گرم به مرغ اضافه کرده در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم قرار داده تا مرغ آرام آرام بپزد و کم آب شود.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های تجارت اورجینال
  • خرید کتاب های داستان از آمازون
  • کتاب های بازیهای کامپیوتری اورجینال
  • دانلود منابع مرجع داروشناسی و سم شناسی
  • کتاب های مدیربرنامه اورجینال
  • منابع اورجینال نانو تکنولوژی
  • دانلود منابع مرجع انگلیسی
  • دانلود فایل های زبان اصلی جراحی پلاستیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی متغیر مختلط
  • خرید کتاب زبان اصلی انسانشناسی تحول
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>