اطلاعیه سایت
طرز تهیه پخت پیتزا سالامی بسیار خوشمزه + عکس پیتزا سالامی
مواد لازم پیتزا سالامی :
آرد: ۲۰۰ گرم
مایه خمیر: ۱۰ گرم
شکر: ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک: به میزان لازم
شیر ولرم: ۱/۸ لیتر
روغن زیتون: ۶ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی: ۶ عدد
فلفل سبز ریز: ۶ عدد
پنیر ورقه ای: ۶۰ گرم
کالباس سالامی به صورت ورقه ای: ۵۰ گرم
طرز تهیه پیتزا سالامی :
– یک سینی را چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده وسط آرد را گود کرده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و کمی آرد در وسط آن هم میزنیم.روی کاسه را میپوشانیم.این پیش خمیر را ۱۵ دقیقه میگذاریم بماند تا وربیاید.
به گزارش آکاایران ۲- سپس پیش خمیر را با باقیمانده آرد و ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک ورز میدهیم آنگاه از آن دو تکه خمیر در می آوریم و آنها را باز میکنیم.صفحه های خمیر را در سینی قرار میدهیم ۲۰ دقیقه میگذاریم در یک محل گرم بماند.فر را تا ۱۸۰ درجه گرم میکنیم و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته،به ورق های ضخیم میبریم.
۳- ورق های گوجه فرنگی را روی خمیر میچینیم، دم فلفل ها را گرفته و آنها راه نصف میکنیم.تخم فلفل ها را میگیریم.پنیر را به شکل رشته هایی به عرض یک سانتی متر میبریم.فلفل و رشته های پنیر ورقه ای و سالامی یا کالباس را مابین گوجه فرنگی ها پخش میکنیم.روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درون فر میگذاریم و داغ سرو میکنیم.