• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت مرغ پارمیسان خوشمزه / عکس

    آموزش دستور پخت مرغ پارمیسان خوشمزه / عکس

    آموزش دستور پخت مرغ پارمیسان خوشمزه / عکس

    مرغ پارمیسان خوشمزه :)

    طرز تهیه مرغ پارمیسان بسیار خوشمزه + عکس مرغ پارمیسان

    مواد لازم برای سس مرغ پارمیسان :

    ۲ حبه سیر (خرد شده)
    یک چهارم فنجان روغن زیتون
    ۷۰۰ گرم گوجه فرنگی له شده
    نصف قاشق چایخوری ریحان خشک
    یک چهارم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
    یک چهارم قاشق چایخوری شکر
    مقداری نمک و فلفل سیاه

    مواد لازم برای پخت مرغ :

    ۳ قاشق غذاخوری خردل
    ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید
    نصف قاشق چایخوری نمک
    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
    ۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان (یا گوشت ران بدون استخوان)
    سه چهارم فنجان پودر سوخاری
    ۱ فنجان پنیر پارمیسان رنده شده
    ۳ قاشق غذاخوری کره بدون نمک (ذوب شده)

    طرز تهیه مرغ پارمیسان :

    اول سس رو آماده کنین. یه قابلمه برداشته و روی حرارت بالا قرار بدین. روغن و سیر رو باهم داخل قابلمه ریخته و تا موقعی که صدای جلز و ولز سیر دربیاد تفت بدین! حالا گوجه، ریحان، پونه، شکر و مقدار کمی نمک و فلفل اضافه کرده و اجازه بدین جوش بیاد. بعد از جوش اومدن ۱۰ تا ۱۲ دقیقه صبر کنین تا سس کمی غلیظ شده و طعم ها با هم ترکیب بشن. بعد از این زمان سس رو بچشین تا اگه لازمه چاشنی بیشتری بهش اضافه کنین. سس رو در همون قابلمه کنار بذارین تا گرم بمونه (درب ظرف رو بذارین).

    فر رو با حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنین. هر کدوم از تکه های گوشت مرغ رو نصف کرده تا کوچیک تر بشن. یه نرم کننده گوشت برداشته و تکه های مرغ رو صاف کنین تا از نظر ضخامت نازک تر بشن. شاید براتون راحت تر باشه که گوشت ها رو بین کیسه پلاستیکی گذاشته و بعد نرمشون کنین.

    خردل، سرکه، نمک و فلفل رو توی یه کاسه بزرگ مخلوط کرده و تکه های مرغ رو داخلش ریخته و خوب هم بزنین.

    توی یه کاسه ی دیگه پودر سوخاری، پنیر و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل رو مخلوط کرده و کره ذوب شده رو هم بهش اضافه کنین. این ترکیبات رو به یه بشقاب کم عمق انتقال داده و تکه های مرغ رو یکی یکی داخلش بچرخونین تا به خوبی از این مخلوط پوشیده بشه. حالا مرغ ها رو به یه ظرف مخصوص فر انتقال داده و ظرف رو وسط فر قرار بدین و ۱۵ دقیقه صبر کنین تا مرغ ها طلایی رنگ بشن.
    در مرحله آخر سس رو روی مرغ بریزین.

    این مرغ خوشمزه رو میتونین در کنار برنج یا پاستا سرو کنین.

    طرز تهیه مرغ پارمیسان

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های مهندسی پزشکی از آمازون
  • دانلود منابع مرجع تبلیغات
  • کتاب های همایش ها اورجینال
  • هاردکپی کتاب های موجک و پردازش سیگنال
  • خرید کتاب سینما زبان اصلی
  • کتاب های هواشناسی اورجینال
  • خرید کتاب های رادیولوژی از آمازون
  • کتب لوازم الکترونیکی خانگی زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع طیف بینی
  • دانلود فایل های زبان اصلی جغرافیا
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>