• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت ته چین شیرازی خوشمزه / عکس

    آموزش دستور پخت ته چین شیرازی خوشمزه / عکس

    آموزش دستور پخت ته چین شیرازی خوشمزه / عکس

    آموزش ته چین خوشمزه شیرازی

    آموزش ته چین خوشمزه شیرازی

    برای درست کردن ته چین شیرازی ابتدا فیله مرغ را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

    آموزش ته چین خوشمزه شیرازی

    برای درست کردن ته چین شیرازی ابتدا فیله مرغ را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

    مواد لازم ته چین شیرازی

    فیله مرغ (خرد شده) ۵۰۰ گرم

    روغن مایع به مقدار لازم

    زرشک ۴ قاشق سوپ خوری

    شکر (نرم و دانه ریز) ۱ قاشق سوپ خوری

    بادنجان (ورقه ای خرد و تلخی گرفته) ۴ عدد

    زرده تخم مرغ ۴ عدد

    ماست سه چهارم پیمانه

    کره (ذوب شده) ۱۰۰ گرم

    فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم

    نمک به مقدار لازم

    برنج ۴ پیمانه

    زعفران خشک ۱ قاشق چای خوری

    خلال پسته مقداری برای تزیین

    خلال بادام مقداری برای تزیین

    چگونه ته چین شیرازی

    طرز تهیه ته چین شیرازی

    فیله مرغ را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود؛در تابه ای مقداری روغن ریخته، سپس زرشک و شکر را در آن به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید؛بادنجان ها را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود

    در ظرفی، زرده های تخم مرغ، ماست، کره، فلفل و نمک را با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید. برنج خیس و آبکش شده را به همراه زعفران دم کرده غلیظ به آن اضافه کرده و هم بزنید. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید

    سپس در قالبی نچسب حاوی روغن، یک لایه از مخلوط برنج را ریخته و کاملاً فشار دهید،  سپس به ترتیب یک لایه مرغ، یک لایه بادنجان و یک لایه زرشک بریزید، به همین ترتیب مرغ، بادنجان و زرشک را لابه‏لای برنج بریزید

    روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت ۶۰ تا ۹۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزد، پس از پخت، آن را از فر خارج کرده و در ظرف موردنظر برگردانده و روی آن را با خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزیین و سرو کنید.در صورت عدم دسترسی به قالب، می توانید از تابه نچسب استفاده کنید.

    نکات تکمیلی در مورد ته چین شیرازی

    ته چین شیرازی جزو ته دیگ و ته چین میباشد. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه میباشد .ته چین شیرازی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال رمزنگاری در ساختمان داده
  • کتب عکس زبان اصلی
  • کتاب های مدیربرنامه اورجینال
  • کتب الگویابی در ساختمان داده زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی کتب عاشقانه
  • خرید کتاب های زبان اصلی آزمون های کانادا
  • خرید کتاب زبان اصلی کشتی
  • هاردکپی کتاب های حسابداری
  • هاردکپی کتاب های اتوماسیون
  • دانلود منابع مرجع تربیت بدنی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>