خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور تهیه خیارشور در سه روز خوشمزه
 modiseh 

آموزش دستور تهیه خیارشور در سه روز خوشمزه

آموزش دستور تهیه خیارشور در سه روز خوشمزه

روش تهیه خیارشور در سه روز

روش تهیه خیارشور در سه روز

خانمهای خانه دار ایرانی در کناز غذاهای خوش طعمشان از چاشنی هایی نظیر ترشی و خیارشور استفاده میکنند . به گزارش کدر ممکن است درست کردن خیارشور  زمان بسیاری را از شما بگیرد. با دستور زیر در عرض ۳ روز می توانید یک خیارشور خوش طعم و عالی درست کنید.

ابتدا خیار‌ها را با آب سرد شسته و خشک کنید. در یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید. وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد

 

مواد لازم:

روش تهیه خیارشور در سه روز

خیار ریز و قلمی ۲۰ عدد

آب ۲ لیتر

نمک ۳/۴ لیوان

جعفری، ریحان، ترخون ۲۰۰ گرم

سیر ۱۵ تا ۲۰ حبه

فلفل قرمز تند تعدادی

تخم گشنیز نکوبیده ۱ قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

روش تهیه خیارشور در سه روز

ابتدا خیار‌ها را با آب سرد شسته و خشک کنید. در یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید. وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد. در یک شیشه تمیز خیار‌ها، جعفری، ریحان، ترخون، فلفل و حبه‌های سیر (با پوست و قدری له شده) به همراه تخم گشنیز نکوبیده را بریزید و از محلول آب و نمک روی خیار‌ها را پر کنید تا کاملا سطح خیار‌ها را بپوشاند. سپس در شیشه را محکم ببندید طوری که هوا به درون آن نفوذ نکند و در دمای محیط خانه قرار دهید. بعد از ۴ تا ۷ روز خیارشور‌ها آماده است.

 

* بعد از آماده شدن شیشه را درون یخچال نگهداری کنید.

 

* خیارشور اگر در هنگام عمل آوری در سایه نگهداری شود رنگ آن سبز می‌ماند ولی اگر ظرف خیارشور را در مجاورت نور خورشید قرار بدهید رنگ آن روشن می‌شود.

روش تهیه خیارشور در سه روز

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>