اطلاعیه سایت
طرز تهیه دیپ اسفناج بسیار خوشمزه + عکس دیپ اسفناج
مواد لازم :
سس مایونز نصف لیوان . خامه ترش ۱ لیوان . پودر سوپ آماده ۱ بسته
فندق خرد شده ۱ لیوان . اسفناج خرد شده پخته نصف لیوان . نان تست ۱۰ عدد
طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی سس مایونز، خامه ترش، پودر سوپ، اسفناج و فندق خرد شده را بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس نان تست را مکعبی خرد کنید و درون مواد بریزید و هم بزنید. دیپ را ۴ یا ۵ ساعت درون یخچال نگهداری کنید و سپس به مقدار دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه و نوش جان کنید.
*** *** ***
منبع:آکا ایران
طرز تهیه دیپ اسفناج
اشتراک گذاری مطلب