اطلاعیه سایت
پیتزای خوشمزه مارگاریتا مخصوص گیاهخواران
پیتزای معروف مارگاریتا، یک پیتزای ساده و خوشمزه، باب طبع همه مشکل پسندان، مخصوصاً گیاه خواران است.پیتزا یکی از غذاهایی است که به این راحتی ها نمی توان از آن گذشت،به گزارش کدر حتی افراد گیاهخوار که نمیتوانند پیتزاهای خوشمزه را امتحان کنند هم برای خودشان پیتزای سبزیجات اختراع کرده اند.
پیتزا ماگاریتا اولین پیتزایی هست که به شکل امروزی در قرن نوزدهم پخته شده است. این پیتزا به افتخار ملکه مارگریتا پخته شده و به همین دلیل اسم این ملکه را بر روی این پیتزا قرار دادند. از انجا که بسیار آسون و لذیذه پیشنهاد میکنیم برای آشنایی با طرز تهیه آن با پارس ناز همراه باشید.
دستور پخت پیتزای مارگاریتا مخصوص گیاهخواران
مواد لازم برای خمیر:
آرد ۲ تا ۳ پیمانه
مخمر ۱ بسته
نمک ۴/۱ قاشق چایخوری
آب گرم ۱ پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه خمیر:
آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم.
سپس مواد را به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت ۶ تا ۸ دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم ۱۰ دقیقه استراحت کند.
نکته ها و گفته ها:
شما میتوانید به این ترکیب، مقدار ۲ قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد علاقه خود، همراه با یک یا دو عدد سیر له شده اضافه نمایید و خمیری معطر داشته باشید.
مواد لازم برای روی پیتزا:
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده، پوست گرفته، پخته ۴۰۰ گرم
ریحان تازه خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
سیر ریز خرد شده ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
پنیر موتزارلا ورقه شده ۴۵۰ گرم
برگ تازه ریحان به میزان نیاز
طرز تهیه:
۱- فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید.
۲- برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیربریزید.
۳- پیتزاها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت ۱۰ تا۱۳ دقیقه در فر قرار دهید.