خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت سوپ عدس هندی خوشمزه / عکس
 modiseh 

آموزش دستور پخت سوپ عدس هندی خوشمزه / عکس

طرز تهیه سوپ عدس هندی بسیار خوشمزه + عکس سوپ

آموزش دستور پخت سوپ عدس هندی خوشمزه / عکس

امتیاز ویژه این سوپ سرعت آماده شدن آن است. اگر مهمان ها سرزده هم بیایند در فاصله ای که یک فنجان چای داغ بنوشند، شما سوپ را آماده کرده اید و با پیش غذای استثنایی از آنها پذیرایی خواهید کرد.

مواد لازم سوپ عدس هندی :

عدس دو فنجان پخته

دال عدس یک فنجان پخته

لوبیا چیتی یک فنجان پخته

روغن زیتون بکر دو قاشق غذاخوری

سینه مرغ یک چهارم یک سینه کامل

پیاز حلقه شده یک فنجان

زیره سبز یک قاشق چای خوری

پودر فلفل سیاه و قرمز هرکدام یک قاشق چای خوری

هویج خرد شده به شکل مکعبی یک  فنجان

سیر یک گل کامل

پنیر چدار یا فتا به میزان دلخواه

ادویه معطر هندی به مقدار لازم

جعفری تازه یک فنجان خرد شده

طرز تهیه سوپ عدس هندی :

۱- لوبیا، عدس و دال عدس را جداگانه بپزید. سپس آنها را با سینه مرغ که قبلا پخته اید، مخلوط کنید. زیر شعله را کم کنید تا این مواد اصطلاحا به هم بیفتند.
۲- پیاز را با کمی روغن زیتون تفت دهید و کمی که خامی آن از بین رفت، سیر، پودر فلفل ها و زیره را با هم مخلوط کرده و به پیاز اضافه کنید. باز هم این مواد را تفت دهید تا کاملا عطر آنها را استشمام کنید.
۳-  ادویه هندی را در مرحله آخر به آنها اضافه کنید و همه آنها را داخل مخلوط لوبیا،عدس و سینه مرغ بریزید. کمی که جوشید، هویج را به آن اضافه کنید. زیر شعله را کم کنید تا غذاها جا بیفتد. سوپ را داخل ظرف بریزید و سپس روی آن پنیر بریزید. با جعفری روی سوپ را تزئین کنید.
نکته: می توانید مقداری از جعفری را داخل سوپ بریزید تا خوش طعم تر شود. درواقع استفاده از هر نوع سبزی معطر در سوپ به بالارفتن کیفیت و بهتر شدن طعم آن کمک می کند.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>