خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت خوراک گوشت و ذرت
 modiseh 

آموزش دستور پخت خوراک گوشت و ذرت

طرز تهیه خوراک گوشت و ذرت بسیار خوشمزه + عکس خوراک گوشت و ذرت

آموزش دستور پخت خوراک گوشت و ذرت

طرز تهیه خوراک گوشت و ذرت | روش اصلی تهیه خوراک گوشت و ذرت | خوراک گوشت و ذرت | دستور عمل خوراک گوشت و ذرت | خوراک گوشت و ذرت خوشمزه | عکس خوراک گوشت و ذرت | انواع خوراک گوشت و ذرت | خوراک گوشت و ذرت اصل | خوراک گوشت و ذرت | طرز تهیه خوراک گوشت و ذرت | روش اصلی تهیه خوراک گوشت و ذرت | خوراک گوشت و ذرت | دستور عمل خوراک گوشت و ذرت | خوراک گوشت و ذرت خوشمزه | عکس خوراک گوشت و ذرت | انواع خوراک گوشت و ذرت | خوراک گوشت و ذرت اصل | خوراک گوشت و ذرت | طرز تهیه خوراک گوشت و ذرت | روش اصلی تهیه خوراک گوشت و ذرت | خوراک گوشت و ذرت | دستور عمل خوراک گوشت و ذرت | خوراک گوشت و ذرت خوشمزه | عکس خوراک گوشت و ذرت | انواع خوراک گوشت و ذرت | خوراک گوشت و ذرت اصل | خوراک گوشت و ذرت |

مواد لازم خوراک گوشت و ذرت :

گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
روغن زیتون ۱-۲ قاشق غذاخوری
ذرت ۱ پیمانه پخته
اویشن , نمک و فلفل به میزان لازم
شیر تبخیر شده (اوپوری تد میلک) یا خامه به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک گوشت و ذرت :

۱- پیاز نگینی خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود. گوشت قیمه شده را اضافه کرده و تفت دهید تا اب ان جذب شود(به جای گوشت میتوانید از مرغ فیله شده استفاده کنید).
۲- نمک و فلفل پاشیده و مقدار خیلی کمی اب اضافه کنید( در حدی که فقط گوشت کمی بخار پز شود) در ظرف را بگذارید. در حدود نیم ساعت  کافیست.
۳- ذرت پخته  و اویشن را اضافه کنید و چند دقیقه زمان بدهید تا با گوشت طعم دار شود. اگر از ذرت شیرین یا منجمد استفاده میکنید نیاز به پخت قبلی ندارد (کنسرو ذرت هم برای این کار مناسب است) ترکیب پخته شده گوشت و ذرت را بکوبید. یا در فود پراسسور بریزید (من فقط با پشت قاشق کمی انها را خرد کردم) خامه یا شیر تبخیرشده (اوپوری تد میلک ) را بر اساس ذایقه خودتان اضافه کنید

۴- با مقدار کم خامه هم خیلی طعم میگیرد و خوشمزه میشود. در ظرف سرو ریخته و روی ان را با خامه با شیر غلیظ شده تزیین کنید. این غذا را به صورت ساندویچ و رول و یا در کراست های کوچولو به صورت کاسه ای میتوانید سرو کنید.

نکته :

میتوانید به جای شیر تبخیر شده ( او پو ری تد) از شیر تغلیظ شده غیر شیرین (کاندنس میلک)  استفاده کنید.
هردوی انها کاملا غلیظ و مناسب هستند اما کاندنس میلک یک نوع  هم  با طعم شیرین دارد که بیشتر برای استفاده در قهوه و دسر ها کاربرد دارد. که البته هردوی این شیرها نوع کم چرب و بدون چرب هم دارند که رژیمی تر است.
یک تجربه شخصی که ربطی به این رسپی ندارد و فقط اطلاعات عمومی در نظر بگیرید, اینکه کاندنس میلک در تماس با ترکیبات اسیدی کاملا سفت میشود.

منبع:آکا ایران

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>