خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت ساندویچ قارچ لبنانی
 modiseh 

آموزش دستور پخت ساندویچ قارچ لبنانی

طرز تهیه ساندویچ قارچ لبنانی بسیار خوشمزه + عکس تزیین ساندویچ قارچ

آموزش دستور پخت ساندویچ قارچ لبنانی

طرز تهیه ساندویچ قارچ لبنانی | ساندویچ قارچ لبنانی | دستور عمل ساندویچ قارچ لبنانی | سوپ | عکس ساندویچ قارچ لبنانی | انواع سوپ ها | ساندویچ قارچ لبنانی اصل | ساندویچ قارچ لبنانی خوشمزه | ساندویچ قارچ لبنانی مخصوص | طرز پخت ساندویچ قارچ لبنانی | طرز تهیه ساندویچ قارچ لبنانی خوشمزهطرز تهیه ساندویچ قارچ لبنانی | ساندویچ قارچ لبنانی | دستور عمل ساندویچ قارچ لبنانی | سوپ | عکس ساندویچ قارچ لبنانی | انواع سوپ ها | ساندویچ قارچ لبنانی اصل | ساندویچ قارچ لبنانی خوشمزه | ساندویچ قارچ لبنانی مخصوص | طرز پخت ساندویچ قارچ لبنانی | طرز تهیه ساندویچ قارچ لبنانی خوشمزه

مواد لازم :

زرده تخم مرغ یک عدد

قارچ یک تا دو فنجان خرد شده

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

پیاز یک عدد حلقه شده

جوانه گندم به مقدار دلخواه

سبزی معطر به میزان دلخواه و نوع دلخواه

نان پیتا به تعداد مورد نیاز

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

۱- ابتدا قارچ را بپزید و پس از اینکه آب آن تمام شد، کمی روغن زیتون داخل آن بریزید  بگذارید قارچ ها کمی طلایی شوند. سپس زرده تخم مرغ را  با کمی سبزی معطر مخلوط کرده و به پشت نان های پیتا بمالید. ماهیتابه دیگری را گرم کنید و باقی مانده روغن زیتون را کف آن بریزید.
۲- پیاز را تفت داده و با قارچ و کمی سبزی معطر و ادویه و نمک تفت بدهید. نان های پیتا را داخل ماهیتابه بگذارید و مواد را همراه با جوانه گندم داخل آن بریزید. کمی که نان طلایی شد، آن را از ماهیتابه درآورده و نان را تا کنید تا به شکل ساندویچ درآید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>