اطلاعیه سایت
طرز تهیه رول برگر بسیار خوشمزه + عکس رول برگر
مواد لازم :
۲۲۰ گرم گوشت گاو
یک فنجان خرد شده پنیر چدار
یک عدد عصاره سوپ
یک بسته نان ساندویچی
طرز تهیه :
ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی گراد ) قرار می دهیم.
سپس یک ماهیتابه را چرب کرده ، روی گاز قرار می دهیم و گوشت گاو را درونش ریخته و دو طرفش را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه سرخ کرده نا رنگش صورتی شود.
سپس با عصاره سوپ و پنیر چدار هم می زنیم.
حال نان ساندویچی را به شکل مثلث تقسیم می کنیم و از مخلوط گوشت گاو یک قاشق درون مثلث ها ریخته و به صورت رول در می آوریم و در یک فویل آلومینیومی قرار داده و درون فر قرار می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا حرارت ببیند و رنگش سرخ شود.
منبع:آکا ایران
اشتراک گذاری مطلب