خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت رول برگر خانگی
 modiseh 

آموزش دستور پخت رول برگر خانگی

طرز تهیه رول برگر بسیار خوشمزه + عکس رول برگر

آموزش دستور پخت رول برگر خانگی

مواد لازم :
۲۲۰ گرم گوشت گاو
یک فنجان خرد شده پنیر چدار
یک عدد عصاره سوپ
یک بسته نان ساندویچی

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی گراد ) قرار می دهیم.

سپس یک ماهیتابه را چرب کرده ، روی گاز قرار می دهیم و گوشت گاو را درونش ریخته و دو طرفش را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه سرخ کرده نا رنگش صورتی شود.

سپس با عصاره سوپ و پنیر چدار هم می زنیم.

حال نان ساندویچی را به شکل مثلث تقسیم می کنیم و از مخلوط گوشت گاو یک قاشق درون مثلث ها ریخته و به صورت رول در می آوریم و در یک فویل آلومینیومی قرار داده و درون فر قرار می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا حرارت ببیند و رنگش سرخ شود.

منبع:آکا ایران

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>