• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه آش امام قزوین خوشمزه و عالی

    طرز تهیه آش امام قزوین خوشمزه و عالی

    خوشمزه | زردچوبه | لوبیا | قزوین | حبوبات | آموزش آشپزی

    طرز تهیه آش امام قزوین خوشمزه و عالی

    طرز تهیه آش امام قزوین خوشمزه و عالی 

    آش امام قزوین یکی از عالی ترین غذا هاي سنتی قزوینی ها است که امروز دستور تهیه آنرا جهت شما قرار داده ایم. این غذای خوشمزه رابا هم درست کنیم. 

    مواد مورد نیاز جهت آش امام :

    طرز تهیه آش امام قزوین خوشمزه و عالی

    گوشت گردن و یا سردست گوسفندی ۱ کیلو گرم
    آب قلم ۲ پیمانه یا اگر نداشتید روغن نصف پیمانه

    عبارات مهم : خوشمزه – زردچوبه
    لوبیا قرمز ۱ پیمانه
    لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
    عدس ۱ پیمانه
    ماش ۱ پیمانه
    برنج ۲ پیمانه
    پیاز سرخ شده است ۲ پیمانه
    زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
    دارچین ۱ قاشق مرباخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    نکته جهت تهیه آش امام قزوین :

    پیمانه همان پیمانه پلوپز هست.این آش باید تند باشد. ولی بسته به ذائقه تان میتوانید فلفل اضافه کنید.حبوبات را باید از شب قبل ودر جای خنک خیس کنیم و چند بار آب آنرا عوض کنیم. تا هم مواد مضر آن از بین برود و هم مواد مغذی آن زیاد می شود.

    خوشمزه | زردچوبه | لوبیا | قزوین | حبوبات | آموزش آشپزی

    طرز تهیه آش امام قزوین :

    ابتدا گوشت رابا مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا حسابی بپزد و نرم شود بعد گوشت را له می کنیم و یا ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.بعد در قابلمه اي جداگانه ۳ لیتر آب می ریزیم و به ترتیب لوبیا قرمز و لوبیای چشم بلبلی و ماش را اضافه می کنیم.

    عدس و برنج را هم اضافه می کنیم. بعد زردچوبه رابا مقداری روغن تفت می دهیم و اضافه میکنیم. هنگامی زردچوبه رابا روغن تفت بدهیم و داخل آش بریزیم خیلی بهتر است چون آش خوش رنگتر می شود. ۱ پیمانه از پیاز سرخ شده است را هم اضافه می کنیم. و میگذاریم یک ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.

    طرز تهیه آش امام قزوین خوشمزه و عالی

    بعد گوشت ریش ریش شده است + آب گوشت + آب قلم را اضافه می کنیم. نمک + فلفل + یک سوم دارچین را در قابلمه می ریزیم و بقیه را جهت تزئین روی آش نگه می داریم. دارچین را فقط جهت بوی گوشت می ریزیم و نیازی نیست زیاد بریزیم چون اگر زیاد بریزیم رنگ آش را تیره میکند و اجازه می دهیم تا خوب بپزد. این آش را موقع پخت باید هر از چند گاهی هم بزنیم تا هم ته نگیرد هم کشدار شود.

    یک ربع آخر ۱ پیمانه از بقیه پیازی که داشتیم رابه آش اضافه می کنیم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان می کشیم و با پیاز داغ و دارچین تزئین میکنیم.

    خوشمزه | زردچوبه | لوبیا | قزوین | حبوبات | آموزش آشپزی

    واژه های کلیدی: خوشمزه | زردچوبه | لوبیا | قزوین | حبوبات | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی علم
  • خرید کتاب زبان اصلی طب اطفال
  • کتب بیوشیمی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی متغیر مختلط
  • دانلود منابع مرجع تدارکات
  • دانلود فایل های زبان اصلی باستان شناسی
  • دانلود فایل های زبان اصلی جمع آوری
  • خرید کتاب ایمونولوژی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های هنر های گرافیکی
  • دانلود منابع مرجع انرژی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>