خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت پیتزا تابه ای خانگی
 modiseh 

آموزش دستور پخت پیتزا تابه ای خانگی

طرز تهیه پیتزا تابه ای

آموزش دستور پخت پیتزا تابه ای خانگی

مواد لازم :
آرد ۲ لیوان
ماست نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۱ قاشق چایخوری
نمک مقداری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی  ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا و سوسیس   مقدار لازم

طرز تهیه :
خمیر مایه را با چند قاشق آب گرم مخلوط کنید و داخل کاسه ای بریزید و ۵ دقیقه کنار بگذارید سپس آرد ، ماست ، تخم مرغ ، کمی نمک و روغن را به آن اضافه کنید ، مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید.

خمیر را داخل ظرفی که چرب کرده اید قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید و ۱ ساعت کناری قرار دهید تا خمیر استراحت کند ، پس از این مدت زمان سطح کار را کمی ارد بپاشید و خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را خوب پهن و نازک نمایید ( تقسیم خمیر به سایز تابه بستگی دارد ).

ته تابه را چرب کنید ( فقط چرب کنید و نیازی به روغن اضافی نیست ) سپس خمیر را ته تابه خوب پهن نمائید.

رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس روی خمیر بریزید و پخش کنید ، سوسیس و پنیر را نیز روی آن قرار دهید ( میتوانید از مواد دیگری هم استفاده کنید ).

ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید ، حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا زیر خمیر طلایی شده و پنیرها اب شوند سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.

نکته ها :
این دستور یکی از راحت ترین دستورات تهیه پیتزا میباشد ، در صورت تمایل میتوانید پیتزا را درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>