خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » روش ساختن دمی بلغور جو غذای محلی تهرانی
 

 

روش ساختن دمی بلغور جو غذای محلی تهرانی

همراه | لوبیا | ساختن | ایران | ادویه | حبوبات | تهرانی | آموزش آشپزی

روش ساختن دمی بلغور جو غذای محلی تهرانی

روش ساختن دمی بلغور جو غذای محلی تهرانی 

امروز میرویم سراغ غذای محلی مردم پایتخت کشور عزیزمان ایران که دمی بلغور جو اسم دارد و بسیار لذیذ است و روش تهیه آن نیز راحت می باشد. دمی بلغور جو یکی از غذا هاي محلی استان پایتخت کشور عزیزمان ایران هست. این غذا مربوط به منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به اسم تبله نیز استفاده می شود.

مواد مورد نیاز جهت دمی بلغور جو :

روش ساختن دمی بلغور جو غذای محلی تهرانی

بلغور جو ۲۰۰ گرم
لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعا ۱۵۰ گرم

عبارات مهم : همراه – لوبیا
آب ۱ لیتر
عدس ۷۰ گرم
سبزی «تره، جعفری، گشنیز، اسفناج» ۳۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
نعنا ۱ قاشق سوپخوری
برنج ۱۰۰ گرم
ماست چکیده جهت تزئین به میزان لازم

طرز تهیه دمی بلغور جو :

بلغور و حبوبات رابه جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آب کش بریزید تا آب اضافی اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید.

همراه | لوبیا | ساختن | ایران | ادویه | حبوبات | تهرانی | آموزش آشپزی

آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و بعد از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد.

سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامیکه آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود.

حالا صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنوقت دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین نمایید.

روش ساختن دمی بلغور جو غذای محلی تهرانی

واژه های کلیدی: همراه | لوبیا | ساختن | ایران | ادویه | حبوبات | تهرانی | آموزش آشپزی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>