خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت سوپ باستا و بوقلمون
 modiseh 

آموزش دستور پخت سوپ باستا و بوقلمون

طرز تهیه سوپ پاستا و بوقلمون بسیار خوشمزه + عکس سوپ پاستا

آموزش دستور پخت سوپ باستا و بوقلمون

مواد لازم :

۱ پیمانه سینه بوقلمون خرد شده
۲ عدد هویج خرد شده
۱ عدد ساقه کرفس خرد شده
۱ عدد پیاز خرد شده
۲ پیمانه آب مرغ
۲ /۱ پیمانه جو پرک
۱ پیمانه پاستای پخته
۱ عدد سیب زمینی خرد شده
به میزان لازم نمک و فلفل
۱ ق چ زردچوبه
۱ ق س آب لیمو
به میزان لازم روغن

طرز تهیه :

۱٫  در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، پیاز را داخل آن کمی سرخ کنید. حالا تکه های گوشت، هویج، کرفس، سیب زمینی و جو را بریزید و آنها را کمی تفت دهید. زردچوبه و مقداری نمک و فلفل هم به مواد بزنید.
بنا به گزارش آکاایران : ۲٫ حالا باید آب مرغ را به مواد اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا آب مرغ جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مواد بپزند.
۳٫ بعدازآنکه مواد نرم شدند، پاستای پخته را همراه با آب لیمو به مواد اضافه کرده و هم بزنید. سوپ را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به آن بزنید. حال کمی صبر کنید تا سوپ جا بیفتد.
۴٫  بعدازآنکه سوپ آماده شد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با سبزیجات موردعلاقه  تزیین کنید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>