اطلاعیه سایت
مواد غذایی | مدل وسایل | استاندارد | استفاده | نگهداری | همراه | حرارت | انواع | سرامیک
شیک ترین وسایل تزیینی برنجی و ظروف شرینی خوری مدل ۲۰۱۸
شیک ترین وسایل تزیینی برنجی , به همراه گالری شیک ترین مدل ظروف برنجی و شیرینی خوری در طرح ها و مدل های تازه و متنوع موجود در بازار، به همین منظور شیک ترین وسایل تزیینی برنجی و ظروف شرینی خوری مدل ۲۰۱۸ را جهت شما در سایت روزگار قرار میدهیم
شیک ترین وسایل تزیینی برنجی و ظروف شرینی خوری مدل ۲۰۱۸
عبارات مهم : مواد غذایی – مدل وسایل خرید و استفاده از انواع ظروف غذاخوری
امروزه ظروف مختلفی اعم از پیرکس و آرکوپال و بلور تا چینی و سرامیکی با طرحها و شکل های متفاوت به مشتریان عرضه می شود. حال این پرسش مطرح می شود که در خرید این ظروف به چه نکاتی توجه کنیم ؟ و آیا استفاده از این ظروف جهت انواع غذاهای سرد و گرم و یا استفاده آنها در فر و دماهای با حرارت بالا جایز است ؟
ظروف شیشه ای
امروزه استانداردهای مورد نیاز جهت ساخت ظروف شیشه ای مناسب وجود دارند و به عنوان مثال این ظروف باید عاری از هر گونه ترک باشند؛ لیکن که باعث کاهش مقاومت مکانیکی شیشه میگردد.نکات مهم در خرید ظروف شیشه ای:* سطوح داخلی و خارجی ظروف باید صاف و یکنواخت باشد.* محل اتصال و جوش روی بدنه ظروف نباید تیز و برنده باشد.* ظروف شیشهای نباید دارای رگههای رنگی قابل رویت باشند.* وجود سطوح تیره یا لکه در ظروف شیشهای که در اثر شستشو با آب داغ تمیز نشود، غیر مجاز است.* از آنجا که حباب در ظروف شیشه ای موجب زیاد کردن خطر شکنندگی در این ظروف میگردد، بهتر است ظروف شیشهای فاقد هر گونه حباب باشند؛ لیکن که باعث شکنندگی آنها میشود.
مواد غذایی | مدل وسایل | استاندارد | استفاده | نگهداری | همراه | حرارت | انواع | سرامیک
برای نگهداری این مواد غذایی از ظروف شیشه ای استفاده کنید:
* از آنجا که شیشه بو، رنگ و مزه ای را به موادی که با آن در تماسند انتقال نمی کند، لذا نگهداری چای خشک، پودر قهوه، اودیه جات و گیاه های خشک در این ظروف مناسب می باشد.* اسانس های میوه ها و سبزیجات به کمک حلال های نیرومند استخراج می شوند و بسیار فرار هستند. وجود حلال در این اسانس ها موجب می شود که ظروف پلاستیکی نازک را تخریب کنند. درصورت نگهداری اسانس ها در ظروف فلزی، حالت اسانس عوض کردن می کند و یا ظروف را تخریب می نماید.در حالی که نگهداری آنها در ظروف شیشه ای بسیار مناسب هست.
شیک ترین وسایل تزیینی برنجی و ظروف شرینی خوری مدل ۲۰۱۸
* توصیه می شود جهت نگهداری اسانس ها از ظروف شیشه ای رنگی استفاده شود.* از مزایای ظروف شیشه ای مشخص بودن مواد غذایی درون آنهاست. لذا ترجیحا انواع براق این ظروف را گزینش نمایید.توجه به این توصیه مهم است که شکل و رنگ اغلب مواد غذایی نشانگر کیفیت و تازگی آنها میباشد. از قرار دادن این ظروف در شرایط شوک حرارتی یعنی گرم و سرد شدن ناگهانی و شدید، احتراز کنید. در غیر این صورت خطر شکستن ناگهانی این ظروف را ترساندن می کند.
مواد غذایی | مدل وسایل | استاندارد | استفاده | نگهداری | همراه | حرارت | انواع | سرامیک
ظروف آرکوپال
این گونه از ظروف چینی که قشنگی مشابه دیگر ظروف چینی و استحکامی بیش از آن را داشته و در عین حال سبک و تاحدودی براق هستند، موجب اقبال عمومی به آنها گردیده است.در واقع، این ظروف از شیشه زیباتر و نشکنتر و همچنین از چینی سبکتر است.برای تولید این ظروف، مواد اولیه ظروف شیشهای را به همراه بعضی مواد معدنی تا دمای ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ درجه سانتیگراد حرارت میدهند تا ذوب شود. مراحل تولید این ظروف تا این مرحله مشابه سایر ظروف شیشهای است.ولی در مرحله انتهایی که مرحله قالب ریزی است به جای قالبریزی معمول در سایر ظروف، از دستگاهی مشابه سانتریفوژ استفاده میشود که با استفاده از نیروی گریز از مرکز ظروفی نازک را شکل میدهد. این ظروف نیز همانند ظروف پیرکس در برابر حرارت مقاومت قابل توجهی دارند.
شیک ترین وسایل تزیینی برنجی و ظروف شرینی خوری مدل ۲۰۱۸
نکات مهم در خرید ظروف آرکوپال:
* از این رو جهت استفاده از این ظروف باید ظروفی که دارای موج کمتر باشند را خریداری شود و در صورت خرید ظروف بلورین جهت استفاده های روزانه ، از خرید انواع فانتزی این ظروف که بدلیل شکل ظاهری غیرمعمولشان، شستشویشان سخت هست، پرهیز شود .* چنانچه لب پریدگی یا هر نوع آسیب ظاهری و خش فراوان در این ظروف وجود دارد، بهتر است دیگر از آنها استفاده نشود.* لب پریدگی ها علاوه بر جمع کردن باکتریها و عوامل بیماری زا، ضمنا خطر مجروح کردن لب و دهان را نیز همراه دارند و شستشوی این قسمت ها نیز سخت هست.
ظروف چینی
اینها در واقع نوعی از سرامیک هستند که مورد استفاده جهت تهیه، سرو و صرف غذا واقع می شوند و همچون سرامیک در طی دو مرحله پخته و آماده عرضه می شوند. در نخستین مرحله خاک چینی بصورت گل در آورده شده است و درون قالب ها شکل داده می شود (مثل به شکل دیس یا بشقاب) و در کوره حرارت می بیند. سپس با لعاب خاصی پوشانده شده است و دوباره در کوره قرار می گیرد.خرید و استفاده ظروف سرامیکی بجای ظروف چینی به علت سبک بودن و قیمت کمترشان
ظروف سفال و سرامیک
ظروف سرامیکی یک قطعه از بدنهی لعاب خورده یا بدون لعاب است که ترکیب کریستالین یا شیشهای دارد و بدنهی آن به طور کامل از مواد معدنی و مواد غیرفلزی تشکیل شده است استیک فرآوردهی سرامیکی از جامد شدن یک تکه مادهی مذاب بر اثر سرما شکل میگیرد. ظروف سرامیک غذاخوری از نوع بدل چینی هستند.
هشدارهای مهم در مصرف ظروف سرامیک :
* بعضی از رنگ هایی که جهت درخشندگی بیش تر ظروف سرامیک و لعاب آن ها استفاده می شود حاوی سرب هستند.* لذا غذاها و نوشیدنی های اسیدی را در ظروف سرامیک نگه داری نکنید و نوشیدنی های گرم مانند چای، قهوه یا آب میوه های اسیدی و ترش در فنجان های سرامیک ننوشید.
نکات مهم در خرید ظروف چینی و سرامیک :
* ترکیب آنها شیشهای و سفیدرنگ باشد.* با رنگهای مصنوعی تزئین شده است باشند که در نتیجه نسبت به آب غیرقابل نفوذ باشند.* چنانچه ضربهای آرام به ظرف چینی وارد شود، صدای زنگ دار و طولانی مدتی از آن شنیده میشود.* جذب آب در انواع چینیها ناچیز بوده و از ۲/۰ تا حداکثر ۱ درصد متفاوت است.* رنگ و جلای لعاب به کار رفته در یک قطعه باید یکنواخت و هماهنگ باشد.* ظروف باید عاری از تاب برداشتگی باشند.* لعاب ظرف جوش (حباب هوای زیر لعاب که ممکن است ترکیده شده است باشد)، نداشته باشد.* همچنین لبپریدگی، پوسته شدن و یا شره کردن و موج داشتن لعاب، ترک در بدنه و لعاب و لعاب نگرفتگی آنها قابل پذیرش نیست.
* ضمنا وجود سوراخ سنجاقی در لعاب (که در سطوح در معرض دید بیش از ۲ عدد و در سطح دور از دید بیش از ۴ عدد باشد)، ذرات و اجسام خارجی چسبیده به لعاب، لک و خال در لعاب در معرض دید (به تعداد بیش از یک عدد و قطر بیش از ۱ میلیمتر)، بد چسبیدن قطعات الحاقی به بدنه (به عنوان مثال اتصال نامناسب دستهی فنجان به بدنه آن که علاوه بر شکل نامناسب ظرف، شستشو و بهداشت آن را با مسئله روبهرو میکند) همگی از ایرادات جدی ظروف سرامیک و چینی هستند که آنها را از استاندارد خارج می سازد.* در زیر هر ظرف باید نام واحد تولیدی، علامت تجارتی و یا هر مشخصهی دیگری که معرف تولیدکنندهی آن باشد، قید شود. استفاده از مهر استاندارد کشور عزیزمان ایران بر روی کالاها و بستهبندی آنها جهت ظروف استاندارد مهم است.* ظروف چینی و سرامیک در صورتی که دارای پوشش لعاب مناسب و خصوصیات ذکر شده است فوق برطبق استاندارد باشند، ظروف مناسبی جهت صرف غذا هستند. پوشش استاندارد شده است لعاب این ظروف بر ترکیبات غذایی تاثیری نداشته و میتوان آنها را جهت نگهداری و مصرف مواد غذایی گرم و سرد به کار برد. این ظروف جهت حرارت دادن غذا قابل استفاده نیستند.* با توجه به آنکه جهت اعطای نشان استاندارد، بسیاری آزمونهای شیمیایی، فیزیکی و حتی استحکام بر روی ظروف انجام میشود، بنابراین هنگام خرید این ظروف، گزینش انواعی که دارای نشان استاندارد هستند، مناسب هست. در هنگام خرید، بایستی اوضاع پوشش لعاب بر روی تمام سطح در تماس با ماده غذایی، بررسی شود. همانگونه که ذکر شد، بر اساس قانون مواد خوردنی و آشامیدنی ظروف شکستنی مورد استفاده در مواد غذایی باید تمیز، بدون ترکخوردگی و لبپریدگی باشند و از به کار بردن ظروف سرامیک و چینی که دچار آسیبهایی نظیر لبپریدگی و خراشهای عمیق که با آسیب دیدن لعاب همراه هست، پرهیز شود.* با توجه به آنکه درصد جذب آب در ظروف چینی کمتر میباشد، این ظروف به انواع معمول ظروف سرامیک ترجیح داده میشوند. اگرچه به علت سبک بودن و قیمت کمترشان، بسیاری افراد را به خرید و استفاده ظروف سرامیکی بجای ظروف چینی سوق میدهد.
وسایل تزیینی برنجی , شیک ترین وسایل تزیینی برنجی مدل ۲۰۱۸
وسایل تزیینی برنجی , شیک ترین وسایل تزیینی برنجی مدل ۲۰۱۸
وسایل تزیینی برنجی , شیک ترین وسایل تزیینی برنجی مدل ۲۰۱۸
وسایل تزیینی برنجی , شیک ترین وسایل تزیینی برنجی مدل ۲۰۱۸
برای اطلاع از آخرین و بروزترین عکس های مدل وسایل تزیینی برنجی کلیک کنید
واژه های کلیدی: مواد غذایی | مدل وسایل | استاندارد | استفاده | نگهداری | همراه | حرارت | انواع | سرامیک