• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن کبسه مرغ لبنانی خوش طعم

    آموزش ساختن کبسه مرغ لبنانی خوش طعم

    پرتقال | خوراکی | همراه | فرنگی | شماره | حرارت | آموزش | زعفران

    آموزش ساختن کبسه مرغ لبنانی خوش طعم

    آموزش ساختن کبسه مرغ لبنانی خوش طعم 

    امروز در کنار همدیگر خوراکی لذیذ درست میکنیم از کشور لبنان با اسم کبسه مرغ که برنج و مرغ مواد مهم به کار رفته در آن میباشند. غذا هاي مدیترانه اي که یک شاخه بسیار متنوع از خوراکی عربی میباشند را خیلی هایمان تجربه کردیم. به نظر من بااهمیت ترین خصوصیت غذا هاي عربی بهره گیری

    از ادویه هاي خیلی چندان و متنوعی است که معمولا غذا یا خوراک را به سمت رنگ هاي گرم با مزه تند و تیز هدایت میکنند که خب همین خصوصیت میتواند جهت افرادی که مزه هاي تند و تیز را می پسندند، خیلی دلخواه و وسوسه انگیز باشد. یکی از همین غذاهی لذیذ که به ذائقه ما هم خیلی نزدیک هست

    آموزش ساختن کبسه مرغ لبنانی خوش طعم

    کبسه لبنانی هست. خوراکی خوش رنگ و خوش عطر که ورژن هایي گوناگونی از آن حاضر میشود و می تواند با گوشت گوسفند یا با مرغ تهیه شود. اگر علاقه مند شدید تا با روش تهیه این سوغات مدیترانه اي اکثر آشنا شوند در ادامه در کنار ما بمانید.

    مواد مورد نیاز جهت تهیه کبسه مرغ :
    پیاز نگینی شده است ۱ شماره بزرگ
    سیر ۴ حبه
    برنج باسماتی «هندی» ۳ پیمانه
    مرغ تکه شده است ۱ کیلو گرم
    تره فرنگی نگینی خرد شده است ۳۰ گرم
    هل سبز ۶ هدد
    چوب دارچین ۱ تکه
    آب پرتقال ۱ و نیم پیمانه
    زعفران ۱/۴ قاشق چایخوری
    پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
    برگ بو ۲ شماره
    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
    استاک مرغ ۳ پیمانه
    کره ۱۰۰ گرم
    زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
    مغز بادام آزمون شده است ۲ قاشق غذاخوری
    نمک به میزان لازم

    پرتقال | خوراکی | همراه | فرنگی | شماره | حرارت | آموزش | زعفران

    مراحل تهیه کبسه مرغ لبنانی :
    برای شروع پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم و داخل ماهیتابه همراه با کره و مقدار خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و سبک شود و بعد سیر راکه ساطوری کردیم را به آن اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا رنگ عوض کند و عطر سیر بلند شود. اکنون تکه هاي مرغ را اضافه می کنیم و همراه با پیاز و سیر تفت می دهیم.

    وقتی رنگ مرغ ها طلایی شد، تره فرنگی را اضافه میکنیم و همراه با هم تفتشان می دهیم.اکنون نوبت افزودن ادویه ها میرسد. فلفل قرمز را همراه با هل، چوب دارچین، زردچوبه، کمی نمک و پودر فلفل سیاه و برگ بو اضافه می کنیم و تفت میدهیم.

    و بعد استاک مرغ را اضافه میکنیم و حرارت را چندان میکنیم تا به جوش بیاید. سپس حرارت را ملایم میکنیم و درب قابلمه را قرار میدهیم تا مرغ بپزد. اگر استاک مرغ حاضر نداشتید میتوانید به جای آن از یک شماره عصاره مرغ حاضر که در همین مقدار آب جوش آن را حل کردید بهره گیری کنید.

    آموزش ساختن کبسه مرغ لبنانی خوش طعم

    بعد از پخت مرغ، هل ها و چوب دارچین و برگ بو را از قابلمه خارج می کنیم. مرغ را فعلا کنار میگذاریم و سراغ حاضر کردن برنج میرویم. ۳ و نیم پیمانه آب داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش بیاید و بعد آب پرتقال را به آن اضافه میکنیم.

    رب گوجه فرنگی را در یک تابه کوچک همراه با مقدار کمی روغن تفت میدهیم تا رنگ باز کند و خوش رنگ تر شود و بعد به آب پرتقال و آب اضافه میکنیم.و بعد زعفران سائیده شده است را اضافه می کنیم. میتوانیم زعفران را همراه با دو قاشق سوپخوری آب جوش مخلوط کنیم و بعد اضافه کنیم. مقدار نمک هم اضافه می کنیم.

    پرتقال | خوراکی | همراه | فرنگی | شماره | حرارت | آموزش | زعفران

    وقتی رنگ زعفران باز شد نوبت افزودن برنج می رسد. همانگونه که در مواد شروع ذکر شده است ما در این فرمان از برنج باسماتی باید بهره گیری کنیم که در واقع همان برنج هاي دانه بلند هندی است آن هم به این علت است که این برنج ها نسبت به برنج هاي ایرانی پایداری بیش تری در برابر حرارت دارند

    و شکل ظاهریشان را خیلی از دست نمی دهند! ولی بهره گیری از برنج هاي ایرانی هم منعی ندارد. پخت سریع تر برنج باعث میشود تا برنج ها در نهایت خیلی نرم نشود و فرم خودش را حفظ نکند جهت همین مورد حرارت را خیلی بالا ببرید تا آب برنج خیلی سریع تر تبخیر شود.

    آموزش ساختن کبسه مرغ لبنانی خوش طعم

    اجازه میدهیم تا آب برنج کاملاً تبخیر شود و بعد حرارت را ملایم می کنیم و درب قابلمه را قرار می دهیم تا بخار برنج بلند شود و برنج دم بکشد. اگر برنج را چرب تر می پسندید می توانید اندکی کره یا روغن را داغ کنید و روی برنج بریزید.اجازه می دهیم تا حدوداً ۳۰ دقیقه برنج بپزد و بعد از وقت داده شده است برنج را در ظرف مورد نظرمان میکشیم و تکه هاي مرغ را روی کبسه حاضر شده است می چینیم و با دانه هاي بادام تزئین و نهایتاً سرو می کنیم.

    واژه های کلیدی: پرتقال | خوراکی | همراه | فرنگی | شماره | حرارت | آموزش | زعفران

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های پردازش تصویر از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی علوم فضایی
  • خرید کتاب زبان اصلی ریاضیات گسسته
  • خرید کتاب های زبان اصلی ارتباطات
  • خرید کتاب های ادبی از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی اینترنت
  • دانلود فایل های زبان اصلی سکوریتی
  • خرید کتاب های زبان اصلی تربیت
  • خرید کتاب جبر زبان اصلی
  • منابع اورجینال هنر
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>