خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن اسپرینگ رول سبزیجات
 

 

آموزش ساختن اسپرینگ رول سبزیجات

بادام زمینی | سبزیجات | سبزیجات | شماره | آموزش | زنجبیل | آموزش آشپزی

آموزش ساختن اسپرینگ رول سبزیجات

آموزش ساختن اسپرینگ رول سبزیجات 

اگر خوراکی همراه با سبزیجات درست شود واقعا بینظیر و لذیذ خواهد بود, از طرفی مواد مغذی سبزی نیز جهت افراد به ارمغان می آید. اسپرینگ رول رو با خمیر مخصوصش که خیلی نازکه درست می کنن. جهت ساده تر شدن کار, ما از خمیر هاي حاضر سمبوسه بهره گیری کردیم.

مواد مورد نیاز :
قارچ ۸۰ گرم
روغن گیاهی ۱ لیتر
کلم سبز ۲۰۰ گرم
هویج ۱ شماره
پیازچه ۳ شماره
زنجبیل ۱ تکه
فلفل چیلی قرمز ۱ شماره
ریحان ۱ دسته
گشنیز ۱ دسته
رشته ورمیشل ۵۰ گرم
روغن کنجد ۲۰ میلی لیتر
جوانه گندم ۷۵ گرم
بادام زمینی ۳ قاشق غذاخوری
سس سویا ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱/۵ قاشق غذاخوری
میخک ۱/۵ قاشق غذاخوری
پودر زیره ۱/۵ قاشق غذاخوری
انیسون ۱/۵ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ۱/۵ قاشق غذاخوری
خمیر سمبوسه ۱۶ ورق
سس چیلی شیرین به میزان لازم

آموزش ساختن اسپرینگ رول سبزیجات

حاضر کردن مواد جهت تهیه اسپرینگ رول سبزی ها:

۱٫ قارچ رو به سایز دلخواهتون خرد کنید.

بادام زمینی | سبزیجات | سبزیجات | شماره | آموزش | زنجبیل | آموزش آشپزی

۲٫ کلم سبز رو ریز خرد کنید.

۳٫ هویج رو پوست بگیرید و به شکل نوارهای باریک خرد کنید.

۴٫ قسمت هاي سبز پیازچه رو مورب برش بزنید و قسمت هاي سفید اون ها رو مانند نوار هاي باریک برش بزنید.

آموزش ساختن اسپرینگ رول سبزیجات

۵٫ از یه تکه ۵ سانتی متری زنجبیل تازه بهره گیری کنید. اون رو پوست بگیرید و رنده کنید.

۶٫ فلفل چیلی رو ریز خرد کنید.

بادام زمینی | سبزیجات | سبزیجات | شماره | آموزش | زنجبیل | آموزش آشپزی

۷٫ ریحان و گشنیز رو درشت خرد کنید.

۸٫ رشته ورمیشل رو در کاسه اي از آب جوش بریزید, روی اون رو بپوشونید و جهت ۱۰ دقیقه کنار بذارید. رشته رو با آب سرد آبکشی کنید و کنار بذارید.

آموزش ساختن اسپرینگ رول سبزیجات

۹٫ بادام زمینی رو برشته و خرد کنید.

مراحل تهیه اسپیرینگ رول:

۱٫ در ماهیتابه کمی روغن بریزید و قارچ ها رو تا نرم بشن در اون تفت بدین. اون ها رو از ماهیتابه خارج کنید و کنار بذارید.

۲٫ جهت مواد میانی, کلم سبز, هویج, قسمت هاي سفید پیازچه, زنجبیل, فلفل چیلی, ریحان و گشنیز رو به همراه رشته ورمیشل در کاسه بزرگی بریزید. روغن کنجد, جوانه گندم, بادام زمینی و سس سویا رو به مواد اضافه کنید و بافایده هم بزنید. اکنون قارچ ها رو اضافه کنید.

۳٫ در کاسه کوچکی, نشاسته ذرت رو در ۲ قاشق غذا خوری آب سرد حل کنید.

۴٫ادویه ها شامل پود دارچین, پودر میخک, پودر زیره, پودر انیسون و فلفل قرمز رو در کاسه کوچک دیگه اي با هم ترکیب کنید.

۵٫ ورق هاي خمیر سمبوسه رو یکی یکی روی سطح کار بذارید, کمی از ترکیب ادویه ها روی اون ها بپاشید. ۱ قاشق غذاخوری از ترکیب سبزی ها در یک انتهای خمیر بذارید و با قلمو از ترکیب نشاسته و آب به لبه هاي خمیر بمالید. کمی از گوشه هاي خمیر را روی اون برگردونید و بعد خمیر رو رول کنید. رول هاي حاضر رو در یک ظرف بچینید و روی اون ها رو با پارچه نمدار بپوشونید.

۶٫ روغن رو در قابلمه اي روی حرارت متوسط, گرم کنید. در هر نوبت, با احتیاط چند شماره از رول ها رو در روغن بندازید و برای۲ تا ۳ دقیقه تا طلایی بشن, سرخ کنید. اون ها رو با کفگیر از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.

۷٫ اسپیرینگ رول ها رو با سس چیلی شیرین و برش هاي پیازچه سرو کنید

واژه های کلیدی: بادام زمینی | سبزیجات | سبزیجات | شماره | آموزش | زنجبیل | آموزش آشپزی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>