• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه طاجین گوشت خوشمزه و عالی

    طرز تهیه طاجین گوشت خوشمزه و عالی

    همراه | لیوان | فرنگی | شماره | حرارت | ادویه | آموزش آشپزی

    طرز تهیه طاجین گوشت خوشمزه و عالی

    طرز تهیه طاجین گوشت خوشمزه و عالی 

    روش تهیه طاجین گوشت را جهت شما داریم که خوراکی است از کشور مراکش و بسیار محبوب و لذیذ و نیروبخش میباشد. طاجین گوشت و به, خورش مخصوص مراکش و کشورهای شمال آفریقا هست. طاجین ظرفی است که خورش را در آن درست می کنند. این خورش با گوشت قرمز و میوه به پخته میشود و از یک نوع ادویه مخصوص مراکشی

    «ادویه راس الحانوت» بهره گیری می شود. این ادویه را خیلی ساده می توانید در منزل درست کنید. مواد آن را از بیرون تهیه کنید و با هم مخلوط کنید.

    طرز تهیه طاجین گوشت خوشمزه و عالی

    مواد مورد نیاز جهت ادویه راس الحانوت مراکشی :
    پودر زیره ۱ قاشق چایخوری

    عبارات مهم : همراه – لیوان
    پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
    نمک ۱ قاشق چایخوری
    فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چایخوری
    پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
    پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
    میخک خرد شده است ۱/۴ قاشق چایخوری

    طرز تهیه ادویه راس الحانوت مراکشی :
    تمام مواد را در کاسه اي بریزید و کامل با هم مخلوط کنید و بافایده هم بزنید تا به طور کامل ترکیب شوند. سپس در ظرف مناسب بریزید و درب آن را محکم ببندید تا عطر و بوی آن از بین نرود. اکنون شما ۳ قاشق ادویه راس الحانوت مراکشی دارید.

    همراه | لیوان | فرنگی | شماره | حرارت | ادویه | آموزش آشپزی

    مواد مورد نیاز جهت طاجین گوشت و به مراکشی :
    گوشت قرمز ۶۰۰ گرم
    میوه به میانگین ۴ شماره
    نخود ۵۰۰ گرم
    جعفری خرد شده است ۴ قاشق غذاخوری
    گوجه فرنگی میانگین ۵ شماره
    سیر ۳ حبه
    ساقه کرفس خرد شده است ۱ شماره
    پیاز میانگین ۲ شماره
    پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
    ادویه راس الحانوت ۲ قاشق چایخوری
    نمک به مقدار لازم
    فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
    روغن به مقدار لازم

    طرز تهیه طاجین گوشت و به :
    گوشت را به قطعات مربعی شکل برش داده و تمیز شسته و آبکش کنید. سپس یک شماره پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با گوشت و اندکی روغن روی حرارت ملایم گاز به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سپس گوشت را همراه با ۴ لیوان آب داخل زودپز به مدت ۱۸۰ دقیقه بپزید.

    نخود را شسته و با اندکی آب به مدت ۱ ساعت بگذارید تا پخته شود. بعد از پخت کامل آب نخود را دور بریزید و نخود را در ظرفی جداگانه نگه دارید.

    طرز تهیه طاجین گوشت خوشمزه و عالی

    یک شماره پیاز را نگینی خرد کنید, گوجه فرنگی و میوه به را تمیز شسته, پوست آن ها را بگیرید و به اندازه مد نظر خرد کنید و هر کدام را در ظرفی جداگانه نگه دارید.

    یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت ملایم گاز داغ کنید و اندکی روغن در آن بریزید. هنگامی روغن گرم شد میوه به را داخل روغن بریزید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید تا کاراملی شود سپس پیاز خرد شده, کرفس خرد شده است و سیر خرد شده است را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. با یک کفگیر سوراخدار مواد داخل ماهیتابه را بردارید و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.

    همراه | لیوان | فرنگی | شماره | حرارت | ادویه | آموزش آشپزی

    گوشت پخته شده, گوجه فرنگی هاي خرد شده, جعفری خرد شده است و نخود پخته شده است را داخل قابلمه بریزید و ۳ لیوان از آب گوشت, پودر زیره, فلفل سیاه و فلفل قرمز, نمک و ادویه راس الحانوت را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱ ساعت به آرامی بپزد و بافایده جا بیفتد.

    طاجین گوشت و به را با برنج سفید سرو کنید. نوش جان!

    طرز تهیه طاجین گوشت خوشمزه و عالی

    واژه های کلیدی: همراه | لیوان | فرنگی | شماره | حرارت | ادویه | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های ژنتیک اورجینال
  • دانلود منابع مرجع تعمیر ونگهداری هواپیما
  • خرید کتاب های زبان اصلی آزمون های کانادا
  • منابع اورجینال فیزیک پلاسما
  • کتب کتابخانه وAPI زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی تربیت
  • خرید کتاب های ابتدایی از آمازون
  • کتب نظریه شماره زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع آزمون های استرالیا
  • خرید کتاب سینما زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>