• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه پاستا فتوچینی خوشمزه و عالی

    طرز تهیه پاستا فتوچینی خوشمزه و عالی

    روغن زیتون | پاستا | حرارت | اسفناج | آموزش آشپزی

    طرز تهیه پاستا فتوچینی خوشمزه و عالی

    طرز تهیه پاستا فتوچینی خوشمزه و عالی 

    در سری آلبوم هاي تصحیح کردن پاستاهاي لذیذ امروز برایتان پاستا فتوچینی را تهیه می کنیم که واقعا لذیذ هست. پستو, سسی است که از گیاه های له شده, روغن زیتون, مغز ها و پنیر تهیه می شود و متعلق به شمال غربی ایتالیاست.

    در این حکم غذا یک سس پستوی لذیذ از ریحان, بادام هندی و دانه کاج روی فتوچینی, اسفناج و میگوی ما را می پوشاند. ما این پاستا را با نان سیر آزمون شده است و لایه اي از کره سیر و پارمسان توصیه می کنیم.

    طرز تهیه پاستا فتوچینی خوشمزه و عالی

    مواد لازم:

    نیم کیلوگرم میگو
    ۲ شماره نان باگت کوچک

    عبارات مهم : روغن زیتون – پاستا
    ۵۵۰ گرم پاستای فتوچینی
    ۱۷۰ گرم اسفناج
    ۲ حبه سیر
    ۴ قاشق غذاخوری کره
    یک سوم پیمانه سس پستوی بادام هندی و ریحان
    یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان

    روغن زیتون | پاستا | حرارت | اسفناج | آموزش آشپزی

    ۱ – مواد مورد نیاز را حاضر کنید

    دمای فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. یک ظرف بزرگ از آب نمک را بجوشانید. محصولات تازه را بشویید و خشک کنید. سیر ها را پوست گرفته و خرد کنید. نان باگت ها را از وسط نصف کنید.

    ۲ – نان سیر درست کنید

    روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. در یک ظرف بزرگ نیمی از کره ها و چند قطره روغن زیتون را روی حرارت میانگین قرار دهید تا ذوب شوند. نیمی از سیر ها را ریخته و ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه هم بزنید تا معطر شود. اجاق را خاموش کنید. باگت ها را روی سینی که حاضر کرده بودید قرار دهید.

    طرز تهیه پاستا فتوچینی خوشمزه و عالی

    کره سیر را با روی نان ها بمالید. روی آن پنیر بریزید. ۴تا ۶ دقیقه یا تا هنگامی به رنگ قهوه اي روشن درآید و ترد شود در فر قرار دهید. نان ها را از فر خارج کنید و روی تخته برش قرار دهید. هنگامی سرد شد از عرض نصف کرده و در بشقاب قرار دهید.

    ۳ – میگو ها را بپزید

    باگت ها که در حال آزمون شدن میباشند, میگو ها را با دستمال خشک کنید و با نمک و فلفل آن ها را مزه دار کنید. تابه اي که جهت کره سیری بهره گیری کرده بودید را بشویید و خشک کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در همان تابه روی حرارت میانگین قرار دهید. میگوهای مزه دار شده

    روغن زیتون | پاستا | حرارت | اسفناج | آموزش آشپزی

    را در آن بریزید و بدون این که هم بزنید ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که قهوه اي روشن شود بپزید. باقی سیر ها را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. یکی دو دقیقه مدام هم بزنید یا تا زمانی که میگو ها مات و مغزپخت شوند. اجاق را خاموش کنید.

    ۴ – پاستا را بپزید

    طرز تهیه پاستا فتوچینی خوشمزه و عالی

    با بهره گیری از دستتان نوارهای پاستا را کاملا از هم جدا کنید و داخل آب جوش بریزید. پنج تا شش دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. اجاق را خاموش کنید. یک فنجان از آب پاستا را نگه داشته و بقیه را کاملا آبکشی کنید. به قابلمه برگردانید.

    مرحله پایانی

    میگوی پخته, اسفناج, باقی باقیمانده کره و نیمی از آب پاستا که نگه داشته بودید را داخل قابلمه پاستا بریزید. روی حرارت میانگین رو به بالا قرار دهید و یکی دو دقیقه هم بزنید تا زمانی که مواد کاملا ترکیب شود و اسفناج ها نرم شود. اجاق را خاموش کنید و سس پستو را روی مواد پخته شده است تان بریزید.

    اگر پاستا خشک به نظر میرسد آب باقی باقیمانده را به تدریج اضافه کنید تا به حد مطلبوبتان برسد. نمک و فلفل بزنید. این غذا جهت چهار نفر کافیست. همراه با نان سیر میل کنید و لذت ببرید.

    واژه های کلیدی: روغن زیتون | پاستا | حرارت | اسفناج | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های هندسه و توپولوژی
  • خرید کتاب های پردازش تصویر از آمازون
  • خرید کتاب تهویه و تهویه مطبوع زبان اصلی
  • منابع اورجینال ساختمان داده
  • خرید کتاب زبان اصلی اشپزی
  • منابع اورجینال الکتریسیته و مغناطیس
  • دانلود فایل های زبان اصلی متغیر مختلط
  • دانلود منابع مرجع تدارکات
  • دانلود منابع مرجع آزمون های استرالیا
  • کتب حیوان خانگی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>