اطلاعیه سایت
آموزش آشپزی | خوشمزه | حرارت | ادویه | آموزش | آموزش آشپزی
آموزش تهیه پاستای تورتلینی خوشمزه و عالی
پاستاي تورتلینی خوراکی از کشور ایتالیا که با ظاهر و مزه بافایده میتواند برترین گزینش جهت ناهار خانواده دور هم باشد تا همگی لذت ببرند. پاستای تورتلینی پنیری یک غذای راحت و لذیذ است که هر طفل و بزرگی آن را دوست دارد. در صورتی که به پاستای تورتلینی پنیری دسترسی ندارید می توانید از هر پاستای دیگری بهره گیری کنید.
مواد لازم:
آموزش تهیه پاستای تورتلینی خوشمزه و عالی
نیم کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان و حبه حبه شده
دو قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی «ترکیب پودر رزماری, سیر, فلفل قرمز, جعفری خشک, آویشن, ریحان خشک»
آموزش آشپزی | خوشمزه | حرارت | ادویه | آموزش | آموزش آشپزی
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
عبارات مهم : آموزش آشپزی – خوشمزه دو قاشق غذاخوری کره
۹۰۰ گرم آب مرغ
نصف پیمانه خامه پرچرب
نیم کیلوگرم پاستای تورتلینی
یک پیمانه نخودفرنگی
نصف پیمانه پنیر پارمسان
یک چهارم پیمانه برگ ریحان خرد شده
طرز تهیه:
۱٫ مرغ ها را در ادویه ایتالیایی, نمک و فلفل بخوابانید.
۲٫ کره را در یک قابلمه روی حرارت میانگین ذوب کنید.
آموزش تهیه پاستای تورتلینی خوشمزه و عالی
۳٫ مرغ ها را سه چهار دقیقه بدون هم زدن در کره بپزید تا یک طرفش قهوه اي شود. هم بزنید و دو دقیقه دیگر بپزید.
۴٫ آب مرغ و خامه را اضافه کنید, حرارت دهید تا جوش بیاید./ آموزش آشپزی
آموزش آشپزی | خوشمزه | حرارت | ادویه | آموزش | آموزش آشپزی
۵٫ تورتلینی را را به آن اضافه کنید و باز هم اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را روی میانگین به پایین تنظیم کنید. ۱۴ دقیقه بجوشانید, گاهی هم بزنید.
۶٫ نخود فرنگی ها را اضافه کنید, ۲ تا ۷ دقیقه یا تا زمانی که نخود ها بپزد بگذارید روی حرارت بماند.
آموزش تهیه پاستای تورتلینی خوشمزه و عالی
۷٫ سس این غذا رقیق خواهد بود. پنیر پامیزان را اضافه کنید. اجازه دهید سه دقیقه بماند. هم بزنید. ریحان را روی غذا بریزید و میل کنید.
واژه های کلیدی: آموزش آشپزی | خوشمزه | حرارت | ادویه | آموزش | آموزش آشپزی