• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش تهیه پاستای تورتلینی خوشمزه و عالی

    آموزش تهیه پاستای تورتلینی خوشمزه و عالی

    آموزش آشپزی | خوشمزه | حرارت | ادویه | آموزش | آموزش آشپزی

    آموزش تهیه پاستای تورتلینی خوشمزه و عالی

    آموزش تهیه پاستای تورتلینی خوشمزه و عالی 

    پاستاي تورتلینی خوراکی از کشور ایتالیا که با ظاهر و مزه بافایده میتواند برترین گزینش جهت ناهار خانواده دور هم باشد تا همگی لذت ببرند. پاستای تورتلینی پنیری یک غذای راحت و لذیذ است که هر طفل و بزرگی آن را دوست دارد. در صورتی که به پاستای تورتلینی پنیری دسترسی ندارید می توانید از هر پاستای دیگری بهره گیری کنید.

    مواد لازم:

    آموزش تهیه پاستای تورتلینی خوشمزه و عالی

    نیم کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان و حبه حبه شده

    دو قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی «ترکیب پودر رزماری, سیر, فلفل قرمز, جعفری خشک, آویشن, ریحان خشک»

    آموزش آشپزی | خوشمزه | حرارت | ادویه | آموزش | آموزش آشپزی

    نصف قاشق چایخوری نمک
    نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز

    عبارات مهم : آموزش آشپزی – خوشمزه
    دو قاشق غذاخوری کره
    ۹۰۰ گرم آب مرغ
    نصف پیمانه خامه پرچرب
    نیم کیلوگرم پاستای تورتلینی
    یک پیمانه نخودفرنگی
    نصف پیمانه پنیر پارمسان
    یک چهارم پیمانه برگ ریحان خرد شده

    طرز تهیه:

    ۱٫ مرغ ها را در ادویه ایتالیایی, نمک و فلفل بخوابانید.

    ۲٫ کره را در یک قابلمه روی حرارت میانگین ذوب کنید.

    آموزش تهیه پاستای تورتلینی خوشمزه و عالی

    ۳٫ مرغ ها را سه چهار دقیقه بدون هم زدن در کره بپزید تا یک طرفش قهوه اي شود. هم بزنید و دو دقیقه دیگر بپزید.

    ۴٫ آب مرغ و خامه را اضافه کنید, حرارت دهید تا جوش بیاید./ آموزش آشپزی

    آموزش آشپزی | خوشمزه | حرارت | ادویه | آموزش | آموزش آشپزی

    ۵٫ تورتلینی را را به آن اضافه کنید و باز هم اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را روی میانگین به پایین تنظیم کنید. ۱۴ دقیقه بجوشانید, گاهی هم بزنید.

    ۶٫ نخود فرنگی ها را اضافه کنید, ۲ تا ۷ دقیقه یا تا زمانی که نخود ها بپزد بگذارید روی حرارت بماند.

    آموزش تهیه پاستای تورتلینی خوشمزه و عالی

    ۷٫ سس این غذا رقیق خواهد بود. پنیر پامیزان را اضافه کنید. اجازه دهید سه دقیقه بماند. هم بزنید. ریحان را روی غذا بریزید و میل کنید.

    واژه های کلیدی: آموزش آشپزی | خوشمزه | حرارت | ادویه | آموزش | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های ادبیات نظارتی
  • خرید کتاب زبان های برنامه نویسی زبان اصلی
  • کتب قوم نگاری زبان اصلی
  • کتب کتابخانه وAPI زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی نوسازی و طراحی داخلی
  • خرید کتاب شطرنج زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فناوری اطلاعات سلامت
  • منابع اورجینال کتاب خوداموز
  • خرید کتاب زبان اصلی کشتی
  • دانلود منابع مرجع انرژی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>